Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádi ve škole

Od: annna odpovědí: 5 změna:
Ahoj pořádnou,
Nedávno jsem prožila VELIKÉ trauma hodně lidí z mé rodiny zemřelo. Dostala jsem adoptivní rodiče a začala chodit do jiné školy byla jsem tam sama a když jsme byli na obědě tak jsem si sedla k jednomu klukovi a tak jsme jsi povídali a zjistila jsem že je celkem fajn. Pozval mě na nejaký jejich hřište kam chodí s kamarády (skatepark) když jsem tam byla tak jsem zjistila že kouří a jeho kamarádi taky... Jsou fajn ale kouří a já je znám 1 měsíc jsou 5o mí jediní kamarádi na té škole nevím jestli se s nimi mám dále bavit nebo jse pomalu oddalovat..
Předem děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jestli někdo kouří,tak to neznamená, že je špatný člověk..A jestli někdo nekouří,tak nemusí být vždy dobrý kamarád a dobrý člověk.. Navíc pokud vás nenutí kouřit taky..

hodnocení

0x
Pokud tě nenutí , nevidím důvod , proč by ses s nima měla přestat bavit . Koneckonců , všichni jsme to jednou měli .
Mario

liska5
hodnocení

0x

Nehrotila bych to. Nic v těchto věcech není povinné. Časem třeba narazíš na jinou sortu a potom můžeš patřit i k jiné partě. Co by mi vadilo, kdybych musela s nimi kouřit a třeba i pít. Chtěla bych si nechat svobodné rozhodování. A když by mne ke kouření nutili a vysmívali se mi, tak bych tam právě proto přestala chodit. Prostě to není můj styl a nechci dělat nic proti své vůli. Oni se tak utvrzují ve své sounáležitosti a svobodě. Ale musí si holt zvyknout, že Tě nezlomí. Jestli je to dobrá parta, tak Tě budou brát takovou, jaká jsi, jako nekuřačku.

inspa*
hodnocení

0x

Kouření není nic, na co být hrdý, ale rozhodně to nevypovídá nic o tom, jaký ten člověk je.

Jak nás učí historie - žil byl jeden pán. Nekouřil, nepil, byl vegetarián a měl rád zvířátka. Jmenoval se Adolf Hitler.

liska5

A naopak naše milá, opravdová a férová Marta Kubišová byla a je kuřačka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]