Nejste přihlášen/a.
Z první šifry mi vyšly jako nejčastěji použité písmena: e, a (10 a 10). Na druhém nejštějším místě byly t, s (7 a 7). Pokud bych se řídil podobnou logikou při rozšifrovávání druhé šifry (logikou četnosti samohlásek e, a a souhlásek t, s) tak mi vyjde, že modrofialová je 14x a je spojka. Žlutá je obsažena 10x ale není to samohláska, ale spojka, tedy nejspíš "s". Místo písmene O by na pozici 3,5 by tedy muselo být S. A známe. Růžová podle mě bude písmeno E zastoupené 7x. C se zdá být zastoupené 4x, pokud v tomto místě předpokladáme začátek polybiova čtverce neposunutý.
Pozn. První šifra končila často na samohlásky. Téměř vždy: Vemte si papir a napiste deset bodu skautskeho zakona a jmeno zakladatele svetoveho skautingu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.