Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovčáček jde příkladem a oženil se s UA uprchlicí

Od: omg odpovědí: 16 změna:

I s dítětem... zdroj: blesk.cz/...

myslíte že to bude vtah alespoň na 10 let? Nebo na dobu nutnou pro občanství?

On není gay? betarena.cz/...

To jsou ale věci...

Prosím žádný nepodložený nenávistný hejty na něj, jen seriózní debatu.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Vždyť je to jedno, né? To je jejich věc.*nevi*

omg
hodnocení

Účelové sňatky jejich věc? Není to spíš trestný čin? No to záleží až na zakončení, jestli a kdo z toho bude mít prospěch.

Pokud dokážeš, že je to TČ, že se vzali účelově skrze záskání občanství, pak to dokaž. Takhle je to jen a pouze spekulace!

asd1

Ovčáčka vůbec nemusim, ale 1. s kým se ožení je čistě jeho věc, 2. bez důkazů na něj házet bláto a obvinit ho z účelovýho sňatku, tak to je TČ pomluvy jak vyšitej, takovej ubožák je u mně mnohem níž než Ovčáček (a to je sakra výkon)

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, zkusím být seriózní. Pokud se chtěl pan Ovčáček oženit, tak vzhledem ke své minulosti a současnosti, musel hledat cizinku (česká holka by si o něho neopřela ani kolo ). Zdravím!

P.S. Ano, možná si chce pan Ovčáček takto zajistit ukrajinské občanství a odejít z ČR, kde nemá budoucnost.

michalverner
Jak prosím vypadá muž o kterého budou mít naše holky zájem?Děláte si vlastní statistiky mužů nebo na to je nějaká směrnice EU?
ben®

michalverner - pardon, nevěděl jsem, jaký máte vkus a orientaci.

omg
hodnocení

Co je to za českou vlastnost hodnotit někoho, koho vůbec neznám? JO dělal svou práci perfektně.

nebo mu snad zaměstnavatel něco vytýkal?

michalverner
Ben...asi jste nepochopil otázku.Já se ptal jak se pozná muž o kterého naše holky stojí.Zda si děláte (Vy) statistiky mužů,nebo zda je na to směrnice EU.
Jak jste přišel že hovořím o orientaci či vkusu netuším.
ben®

omg - s tím hradním pánem, za kterého pan Ovčáček mluví, jste to moc nevylepšil . Ale mně tady ten člověk chybět nebude, jestli se odstěhuje za manželkou na Ukrajinu. Třeba tam ještě zazáří více, než zde.

hodnocení

2x

Tak tohle je první sympatická zpráva, kterou jsem o p. Ovčáčkovi četl. Kdoví, třeba to v soukromí není takový idiot, tak ať jim to klapne. Jestli to je či není účelový sňatek nikdo z nás neví a nejspíš se nikdy nedozví.

etana*

Bezcharakterní idiot to je, navíc neskutečně pokrytecký, takže osobně spíš lituji novou paní Ovčáčkovou. Ta "denacifikace", jak tomu říká Putin a Sluneční bůh je vážně hnus.

hodnocení

2x

Pavlačové drbny*alene*

007cz
hodnocení

0x
Přeji paní Ovčáčkové (Картопляна запіканка з мясом, Bramborový kastrol s masem) Hodně štěstí, málo pláče,
do roka ať kluk Vám pláče.
Za dvě léta holčička,
ať mají co dělat dědeček a babička.

omg
hodnocení

od 40 minuty k tématu

inspa*
hodnocení

0x

Jíří by se měl mít na pozoru. Taková zhrzená Helena Lipovská, to může být větší peklo než zanícenej palec. *smich*

forum24.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]