Nejste přihlášen/a.
Přítelkyně 35 let je zvyklá spát v nevětrané místnosti v teplotě 24 - 25 st. C, často v teplém pyžamu, a ráno často bývá nevyspalá a unavená. Marně se ji snyžím přesvědčit, že je to právě nezdravým klimatem v místnosti. Zajímal by mě váš názor na věc, děkuji!
V ložnici mám na spaní kolem 17 stupňů. Je to pro mě optimální teplota. Ve velkém vedru a nevětrané místnosti se špatně spí. Před spaním tedy krátce vyvětrat.
Občas se mi stávalo, že jsem si v zimě v ložnici zapomněla zapnout navečer topení. To tam pak klidně bylo 12 stupňů. Mohla jsem si za to sama. To potom tričko pod noční košili, na nohy pletené ponožky a spát se dalo taky. Naopak, špatně se mi spí v létě, když jsou horké noci.
Známá zase musí mít v ložnici na spaní 28 stupňů. Nekecám. Jakmile je méně, naříká a žene manžela přiložit. To bych teda umřela. Jaga.
Můj názor? Kolik lidí, tolik způsobů. Já jsem ráda, že to není moje přítelkyně, to bychom spaly každá jinde, 24 st. by mě zabilo i ve dne, natož v posteli. Ale nedovedu si představit, jak ji přesvědčíte, to jde jen v počátečních obdobích vztahu, kdy je partner schopný měnit své zvyky, anžto je bláznivě zamilovaný. Sleduji to teď u syna a jeho mladé ženy, ta chuděra už vyměnila měkkou postel za futon, začala jezdit na bruslích, otužovat se a jíst "moderní stravu", ač byla vychovaná na klasické české. Za pár let by ho s nějakými změnami už poslala k šípku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.