Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prvni menstruace

Od: 12345* odpovědí: 29 změna:

kdy?

výtka
Upozornění od sys spider 16. 06. 2010 21:33:51
A stručněji by to už nešlo?*cert*

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nejsem odborník, typuji mezi 11.a 14. rokem děvčete.

doplněno 16.06.10 21:33:

...ale opravdu je to jen můj osobní odhad statistického průměru...

lidus*

odhad je v normě.Také trochu záleží na váze obvykle to jistí věk a 45kg.

hop®

Ano, samozřejmě jsou ve hře také genetické předpoklady, a mnoho dalších záležitostí, prý i sport, a možná může počátek urychlit i úraz. Ale to raději nechci předjímat, ona si s tím příroda většinou sama poradí nejlépe!

fidonet*
hodnocení

0x

Chlapec >> tazatel je příliš zvědavý, ale neumí napsat, že je kluk a že by ho to zajímalo ze zvědavosti. Stačí ale pohledat v poradte.cz na tyhle otazky a dokonce i obsáhleji jsme již nejednou odpovídali.

hop®

Nevím, zda je to chlapec, spíš myslím, že je to patnáctiletá slečna, ale tím vůbec nechci říci, že mám pravdu!

fidonet*

hope: patnáctiletá slečna, má již v 15 vyšší stupeň vzdělanosti, tedy informovanosti, nežli by se Ti mohlo zdát. Rozhodně by to nezjištovala tímto způsobem v pul deváté večer a ještě vše vystihujícím dotazem KDY?

Už tu byl jednou jeden chlapec, který se přiznal, že opoměl tuto skutečnost sdělit ( pohlaví ) a pak se ve vší slušnosti vyptával a taky obdržel dostatečné množství vystihujících odpovědí. Stačilo by pohledat ...

Ten chlapec jsem byl já.

fidonet*

To už si ani nepamatuji, jen vím, že to byly dobré dotazy a odpovědi, vrámci rozsahu slušnosti a informovanosti ...

12345*
hodnocení

proc si mislite ze sem 15 ti leta holka .. jsme holka ale 10 let

hop®

Myslel jsem, že jsi 15-tiletá slečna, protože mi to nedávno "někdo"s nickem "12345"tvrdil při řešení jiného tématu. Asi jsem se opravdu zmýlil (?)... *nevi*

doplněno 23.06.10 20:35:

Asi nezmýlil, poradte.cz/... ... :(

12345*

no já nevim ale mozna je nas tu vic kdo má tuto jmeno ja sme to prave uz dostala v 10 letech tak nevim a vy ste gynekolog? s vama sme este nic neresila ale koukam jak tomu rozumite

hop®
hodnocení

0x

Odpověď na poznámku pro "sys:spider": šlo. Například "?"*smich*

cyril*
hodnocení

0x

Včera večer u sila!

hop®

Tjamtadadam...

Ale, milý cyniku, myslím, že první menstruace s první souloží může mít velmi rozdílný časový horizont...;)

laura303*
hodnocení

0x

Všeobecně se první menstruace vyskytne mezi 12 _ 15 rokem přičemž současný vývoj má tendenci posouvat hranici první menstruace směrem dolů.Jakmile se u dívky objeví první menarche, tak může očekávat po dobu několika příštích desítek let její opakování. Pravidelný menstruační cyklus má málokterá dívka či žena. Délka menstruačního cyklu je ovlivněna mnoha faktory (stres, výživa, léky a další). Všeobecně se doba 28 dnů považuje za průměrnou hodnotu trvání cyklu. Odchylka v podobě několik dnů je zcela běžná. Stejně tak některé ženy mohou mít pravidelný menstruační cyklus kratší jak 28 dnů či naopak delší. :) ;)

*palec*Ano, ano, takto vypadá informovaná odpověď! Laurinko, dala bych ti bod, kdyby to šlo *hej*

laura303*

Tak přece jenom mě ta první menstruace potkala před 2 roky :) Taky jsem o tom v té době nic nevěděla a hledala na internetu :) JInak Děkuju ;)

12345*
hodnocení

a ted te je kolik ...me 10

laura303*

bude mi 15 ;)

fidonet*

jednou je Ti 10 jednou 15, jednou píšeš , že sháníš šaty na taneční , jindy něco o stavbě nebo co to bylo? Ani se nediv, takové inteligentní jmeno 12345 to je jako od roma , který se podepisuje +++ . Ty nemáš maminku, aby Ti o tom něco řekla? Ty nemáš školu? tak se o tom děvčata dozví v 9 letech. Navíc, pokud jsi se o tom, ještě nic nedozvěděla, tak jak víš o její existenci?

Vlastně, už jsem říkal co si myslím, .. zvědavý chlapec.

A Tobě radím : zaregistruj si nějaké jméno, pod kterým tady budeš psát, a lidi Tě budou brát vážněji. Je jedno zda je Ti 10 nebo 20, jen si z nich nemůžeš dělat prču a houpat je. Většina je chytrých a hloupého poznají podle smradu ...

12345*
hodnocení

mě je 10 a je mi jedno co si myslíte vy ..fakt nehodlám odpovídat na ty vase ubohe komentare, urcite se budu ptat a v kolika ma byt prvni menstruace? aha vysoke iq co? :D dovolte abych se zasmala! a uz ke em nic nepiste ..

hop®

Pozor, myslím, že 12345 je zaregistrováno...

jirbar*

Jedna dva tři čtyři pět je obyčejná usa která si myslí jak je chytrá a že z ostatních bude dělat blbce. Před pár dny ji bylo patnáct a najednou jí je deset. Pokud se však nehlásí pod nickem starší ségry.

Kupuje notebook

poradte.cz/...

Za chvíli vypadne ze ZŠ

poradte.cz/...

Asi chce dál na školu. Ale ta její čeština to je děs.

poradte.cz/...

A dokonce již chodí na diskotéky

poradte.cz/...

Kšeftuje

poradte.cz/...

hop®

Ale pozor, má u nicku @hop, takže asi "sdílený počítač", možná někde na nádraží... *nevi*

jirbar*

Pokud je mi známo tak znak ® u nicku značí, že uživatel je registrovaný, nikdo jeho nickemse nemůže přihlásit, musí použít heslo a využívat vnitřní poštu s ostatními registrovanými uživateli.

hop®

Ano, tak jsem to myslel, pokud uživatel registrovaný(á) uživatel(ka) sdílí své heslo s každým koho zná, nemůže se divit, že to pro poradnu není důvěryhodná osoba, když pod tímto nickem vystupuje střídavě moho lidí! Jinak vnitřní poštu využívat nemusí ale jako registrovaný uživatel tuto možnost má, vím, že jste to pouze špatně upřesnil. :)

jirbar*

Ano u pošty vypadlo slovo "může". Jinak sdílení PC? , snad sdílení nicku.

A fakt mně vůbec nenapadlo, že by někdo mohl být takový idiot, aby prozrazoval svůj pasword. To potom snad veřejně hlásá i PIN na svých kreditkách.

laura303*

Wow , tak myslím že 12345 s námi opravdu nehraje čistou hru , prvně jsem se chtěla přidat a před fidonet ji bránit , ale jak vidím tak má fidonet pravdu , opravdu nám tu někdo lže jak když tiskne , buď se moc nudí a tak si vymýšlí otázky pro jiné věkové kategorie nebo už fakt nevím x)Jen by mě zajímalo jestli jí není třeba 50 , když tvrdila že jí je 15 a teď tu píše že jí je dokonce 10.

Přitom já si myslím že každá holka se v jejím věku už aspoň trochu o tomhle bavila se spolužačkami , teda aspoň my jsme tohle téma měli celé probrané protože jsme si o tom na internetu hledali co nejvíce informací :D Ale teď jak vidím je jiná doba . Laura :)

fidonet*
hodnocení

0x

Jak jsem již napsal : kdyby byla / byl tak chytrá/chytrý jak se tváří, a když sem chce chodit víc jak 1x měsíčně .. stačí se zaregistrovat. Jmen je plno, přezdívek ještě více ... ale někomu stačí být 11111 někomu 12345 a někomu jen +++++, prostě každému podle rozumu, ... komu hold není z hůry dáno ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první menstruace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]