Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil jsem brýle

Od: amper® odpovědí: 7 změna:

Tak snad jen pro pobavení. Bojuju se zhoršením zraku - bez brýlí na blízko jsem analfabet, s nimi se přerazím, tudíž režim nasadit a sundat. Přijel jsem z nákupu, brýle nikde. Naposledy k vidění na středovém tunelu auta, ale kdy? Obrátil jsem na ruby byt, auto, volal do supermarketu, znova auto. Při třetí návštěvě auta asistovala dcera, potmě je našla do 2 vteřin. Zasunuté do výřezu ve volantu, opřené o páčku stěračů. Jak jsem je tam dostal, je mi záhadou. Co vy a vaše nečekané nálezy - doklady v mrazáku apod?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

1) Vařila jsem na plotně bramboračku a vedle z várné konvice nalila do velkého hrnku vodu na čaj, aby trochu zchladla. Nasypala jsem si do dlaně hrstičku zeleného čaje, zvedla poklici a šup ...do polívky...

2) V noci zazvonil budík a já šla dát nemocnému synkovi antibiotika. Mátožně jsem došla do kuchyně, otevřela skleničku s tabletami, jednu si hodila do krku a zapila... V tu ránu mi došlo, že jsem malému marodovi spolkla dávku!

hodnocení

4x

Jel jsem za prací k zákaznici, předem jsem volal, že jsem na cestě, nedostupná. Dojel jsem, zazvonil, otevřela a začal jsem makat. Přitom jsem se zeptal, proč se nešlo dovolat - no, už celý den hledá mobil, nový, krásný, v červeném obalu a mobil není! Tak jsem se jí zeptal, proč má na komodě v předsíni peněženku, brýle, klíče a - červenou papriku. Koukla na mě, mazala k ledničce a vytáhla z ní chudáka mobila...*smich*. Mmchdm, občas se tu objeví, tak zdravím V.V.

hodnocení

4x

Přihodím další, smutnější - přítekyně vyrazila na noc k mladým, zůstal jsem doma sám, jen se psy. Udělal jsem si solovečírek, padla flaška vodky a šel jsem spát. A udělal jsem věc, kterou NIKDY neudělám, pokud je přítelkyně doma - vyzul jsem si zuby, odložil je na konferák a udělal si pohodlíčko. Ráno jsem vstal, zjistil, že nekoušu a začal jsem zuby hledat. Nebyly, prostě nebyly - ani na stole, ani ve skleničce, ani v koupelně... Takže studená sprcha, abych se probral, rožl jsem celý barák a vyhlásil pátrání. Tři zuby byly pod konferákem, asi šest pod sedačkou, po třech v miskách pro psy a zbytek v psích peleších...*alene* Následovala bleskurychlá návštěva zubaře a ultrarychlá výroba nového chrupu, následována otevřením a vysypáním peněženky, respektive kapes, bo šrajtofli nenosím. Nejdražší flaška vodky ve střední Evropě...*plac*Pod čarou - psy jsem proti očekávání neseřezal, mea culpa, mea maxima culpa.

hodnocení

3x

Tuhle jsem "ztratil" půl roku starý MT. Potřebovali jsme odvézt kamarádovi cca6ks okapních trubek cca metr dlouhé.Z JH do Rodínova . Naskládám do kufru auta, a s mojí vyrazili.Před Etinkem ji volám , tak jsem zastavil a hledám mobil-kapsy NIC, okolo sedačky řidiče NIC, kufr-NIC kus za námi zastavila černá Meriva tuší ještě SPZ HB .No nic nasedl jsem a nadávám si jakej jsem vůl a jedu dál , než jsme dojeli ke Kamenici n/L manželce zvoní mobil-cizí číslo, aže to našla v nalezeném mobilu. tak jsem to vzal domlivili se a na výjezdu z Kamenice na PE na benzínce se sešli.Dostal jsem od nich z5 svůj mobil-našli jej na silnici asi 2km opřed Etinkem ,tedy Včelnicí-volali na číslo mistra-nic, pak našli tč onoho kamaráda a ten si myslel že si někdo dělá legraci, no a pak volali mojí 2x poprvé to nějak selhalo a podruhé..Resumé mobli se vezl na střeše-kapotě kufru asi 15km, než spadl na zem kde jej našli...

Zkušensot kolegy-seděli jsme u chatky u ohně,u opékání špekáčků a popíjeli. Druhý den zjistil, že nemá peněženku. Hledal, žel tam nenašel, tak to oželel -měl tam asi 300kčs ( bylo to někdy v 87) . skoro o rok později tam opět sedíme a buřrty, popíjíme a další kolega se psem a ten furt vytrvale hrabal u jednoho posezu. Nakonec toho nechal a v mordě onu před rokem ztracenou peněženku!

hodnocení

2x
Onehdá jsme byli s moji lepší polovičkou na plese. Vše v pohodě, a druhý den jsem potřeboval jet k našim. Ovšem ouha. Veškeré doklady nebyly. Prošmátrám sako, kalhoty, bundu, auto, nikde nic. Po mě udělala stejné kolečko i přítelkyně a taky nic. Tak vyrazím do sokolovny, zda-li tam někde nejsou, zrovna se uklízelo, nikde nic.
Tak nezbylo, nežli absolvoval celé kolečko s obstaráním nových dokladů a karet.
Asi po půl roce obleču sako, šátrám co to je v kapse a ony ztracené doklady.

den
hodnocení

0x
To mi připomnělo Macha a Šebestovou :)
hodnocení

:-D to vysvětluje úspěšnost dcery. Mach, stejně jako moje dcera, brýle měl a tak pánovi ty brýle našel :-D.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]