Nejste přihlášen/a.
Tak snad jen pro pobavení. Bojuju se zhoršením zraku - bez brýlí na blízko jsem analfabet, s nimi se přerazím, tudíž režim nasadit a sundat. Přijel jsem z nákupu, brýle nikde. Naposledy k vidění na středovém tunelu auta, ale kdy? Obrátil jsem na ruby byt, auto, volal do supermarketu, znova auto. Při třetí návštěvě auta asistovala dcera, potmě je našla do 2 vteřin. Zasunuté do výřezu ve volantu, opřené o páčku stěračů. Jak jsem je tam dostal, je mi záhadou. Co vy a vaše nečekané nálezy - doklady v mrazáku apod?
1) Vařila jsem na plotně bramboračku a vedle z várné konvice nalila do velkého hrnku vodu na čaj, aby trochu zchladla. Nasypala jsem si do dlaně hrstičku zeleného čaje, zvedla poklici a šup ...do polívky...
2) V noci zazvonil budík a já šla dát nemocnému synkovi antibiotika. Mátožně jsem došla do kuchyně, otevřela skleničku s tabletami, jednu si hodila do krku a zapila... V tu ránu mi došlo, že jsem malému marodovi spolkla dávku!
Jel jsem za prací k zákaznici, předem jsem volal, že jsem na cestě, nedostupná. Dojel jsem, zazvonil, otevřela a začal jsem makat. Přitom jsem se zeptal, proč se nešlo dovolat - no, už celý den hledá mobil, nový, krásný, v červeném obalu a mobil není! Tak jsem se jí zeptal, proč má na komodě v předsíni peněženku, brýle, klíče a - červenou papriku. Koukla na mě, mazala k ledničce a vytáhla z ní chudáka mobila.... Mmchdm, občas se tu objeví, tak zdravím V.V.
Přihodím další, smutnější - přítekyně vyrazila na noc k mladým, zůstal jsem doma sám, jen se psy. Udělal jsem si solovečírek, padla flaška vodky a šel jsem spát. A udělal jsem věc, kterou NIKDY neudělám, pokud je přítelkyně doma - vyzul jsem si zuby, odložil je na konferák a udělal si pohodlíčko. Ráno jsem vstal, zjistil, že nekoušu a začal jsem zuby hledat. Nebyly, prostě nebyly - ani na stole, ani ve skleničce, ani v koupelně... Takže studená sprcha, abych se probral, rožl jsem celý barák a vyhlásil pátrání. Tři zuby byly pod konferákem, asi šest pod sedačkou, po třech v miskách pro psy a zbytek v psích peleších... Následovala bleskurychlá návštěva zubaře a ultrarychlá výroba nového chrupu, následována otevřením a vysypáním peněženky, respektive kapes, bo šrajtofli nenosím. Nejdražší flaška vodky ve střední Evropě...
Pod čarou - psy jsem proti očekávání neseřezal, mea culpa, mea maxima culpa.
Tuhle jsem "ztratil" půl roku starý MT. Potřebovali jsme odvézt kamarádovi cca6ks okapních trubek cca metr dlouhé.Z JH do Rodínova . Naskládám do kufru auta, a s mojí vyrazili.Před Etinkem ji volám , tak jsem zastavil a hledám mobil-kapsy NIC, okolo sedačky řidiče NIC, kufr-NIC kus za námi zastavila černá Meriva tuší ještě SPZ HB .No nic nasedl jsem a nadávám si jakej jsem vůl a jedu dál , než jsme dojeli ke Kamenici n/L manželce zvoní mobil-cizí číslo, aže to našla v nalezeném mobilu. tak jsem to vzal domlivili se a na výjezdu z Kamenice na PE na benzínce se sešli.Dostal jsem od nich z5 svůj mobil-našli jej na silnici asi 2km opřed Etinkem ,tedy Včelnicí-volali na číslo mistra-nic, pak našli tč onoho kamaráda a ten si myslel že si někdo dělá legraci, no a pak volali mojí 2x poprvé to nějak selhalo a podruhé..Resumé mobli se vezl na střeše-kapotě kufru asi 15km, než spadl na zem kde jej našli...
Zkušensot kolegy-seděli jsme u chatky u ohně,u opékání špekáčků a popíjeli. Druhý den zjistil, že nemá peněženku. Hledal, žel tam nenašel, tak to oželel -měl tam asi 300kčs ( bylo to někdy v 87) . skoro o rok později tam opět sedíme a buřrty, popíjíme a další kolega se psem a ten furt vytrvale hrabal u jednoho posezu. Nakonec toho nechal a v mordě onu před rokem ztracenou peněženku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.