Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostré pupínky nebo co to je?

Od: laura8 odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, není to tak dávno kdy mě píchalo v rameni na několika místech . Měla jsem tam jakoby ostré pupínky a po zmáčknutí vylazlo cosi bíleho tvrdého taková jakoby krátká niť ale hodně drobná slabá ale ostrá . Nevim jak bych to jinak nazvala ale měla jsem to na asi 6 místech na rameni než jsem to všechno vymačkala . Takový malí ostrí beďar . Nevíte co by to ohlo být? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Nebyl to chloupek rostoucí ze zaníceného folikulu?

Nebyla jste v kontaktu s nějakou skelnou izolací nebo čedičovou vlnou?

laura8
hodnocení

to jsem nebyla kdysi ksem pracovala se sklenými vlákny ale to už je 3 roky. Ale no zarostlí chloupek to nevím ale jak říkám měla jsem toho hodně po rameni.

liska5

A jen na jednom rameni? Mám teď na mysli to, co kouká, když spíte a na který má přístup nějaký bodavý hmyz? Je to hodně fantazie, ale co když?

Když jste pracovala se skelnými vlákny, to se vám tam zapíchalo a ted to vylezlo. Nevzala jste si ted na sebe nějaký oděv z té doby, ve kterém jste pracovala?

laura8
hodnocení

to určitě ne musela jsem mít ochranný oděv. plášť .

A hmiz asi ne spím většinou na zádech . tohle bylo jen na jednom rameni.

takový malí čevený tečky a po zmáčknutí lezlo to bílé tvrdé přees dlouhý rukáv to dost píchalo a kousalo

liska5

Asi pomůže k objasnění, pokud budou pupínky přibývat, když si oblečete něco jiného..

To co vymáčknete prohlédněte pod lupou, je to záhada. Někde máte zdroj tech vlákem, jak jste s tím pracovala.

okolik
hodnocení

0x

Je v oblasti výskytu výsevu podminovaní dutinkami?

liska5

Co znamená:... v oblasti výsevu podminování dutinkami?

okolik

Běžný termín v dermatologii - kožní oddělení. Pokud tazatelka vytlačila obsah, zřejmě keratin zůstala na omak prázdná vyduť, chcete-li tunýlek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]