Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, není to tak dávno kdy mě píchalo v rameni na několika místech . Měla jsem tam jakoby ostré pupínky a po zmáčknutí vylazlo cosi bíleho tvrdého taková jakoby krátká niť ale hodně drobná slabá ale ostrá . Nevim jak bych to jinak nazvala ale měla jsem to na asi 6 místech na rameni než jsem to všechno vymačkala . Takový malí ostrí beďar . Nevíte co by to ohlo být? Děkuji.
Nebyl to chloupek rostoucí ze zaníceného folikulu?
Nebyla jste v kontaktu s nějakou skelnou izolací nebo čedičovou vlnou?
to jsem nebyla kdysi ksem pracovala se sklenými vlákny ale to už je 3 roky. Ale no zarostlí chloupek to nevím ale jak říkám měla jsem toho hodně po rameni.
A jen na jednom rameni? Mám teď na mysli to, co kouká, když spíte a na který má přístup nějaký bodavý hmyz? Je to hodně fantazie, ale co když?
Když jste pracovala se skelnými vlákny, to se vám tam zapíchalo a ted to vylezlo. Nevzala jste si ted na sebe nějaký oděv z té doby, ve kterém jste pracovala?
to určitě ne musela jsem mít ochranný oděv. plášť .
A hmiz asi ne spím většinou na zádech . tohle bylo jen na jednom rameni.
takový malí čevený tečky a po zmáčknutí lezlo to bílé tvrdé přees dlouhý rukáv to dost píchalo a kousalo
To co vymáčknete prohlédněte pod lupou, je to záhada. Někde máte zdroj tech vlákem, jak jste s tím pracovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.