Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kruhy pod očima

Od: blaniiii odpovědí: 7 změna:

Ahoj mám problém s kruhy pod očima. Nevím proč ale i když jdu spát brzy a spím i 10 hodin tak se mi oběvují a to celkem velké. Zkouším to zamaskovat korektory a roll-ony ale vždy jsou pod tím trrochu vidět. Navíc nevím co dělat teď v létě když se nemaluji třeba k vodě. Mohl by mi pomoct nějaký doktor nebo mám něco omezit či naopak začít dělat? Díky za odpověď :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se líčíš, tak večer řádně odlič a ošetři oční okolí. Nebo zkus galvanické oštetřování, dělají to kosmetičky, které se tím zabývají. Je to speciální kosmetika, ošetření celého obličeje stojí okolo 390,- kč, ale jen oči budou určitě levnější. Chodí se většinou jednou za měsíc. Opravdu to pomáhá (mamka šla před týdnem na celý obličej a vypadá to dobře). Jsou to výtažky z japonských nebo číoských bylin v gelu, který se do pleti zapracuje speciálním přístrojem (podrobnosti si můžeš najít na internetu). Pokud je to z nevyspání, tak stačí přiložit vyluhovaný sáček od černého čaje na oči alespoň na 5 minut. Nebo se dobře vyspat. :)
blaniiiiii
hodnocení

Rada je to skvělá moc díky, jediný problém je že je mi 15 takže nepředpokládám že by byl moc dobrý nápad hned v takovém věku chodit ke kosmetičce

To vůbec nevadí, mám tetu a je kosmetička a ve svém salónu má různé gely i pro mladé, má tam i gely na akné.

hodnocení

0x

Kruhy pod očima nebo jakékoliv problémy s touto kůží (třeba i hluboké vrásky) mají většinou souvislost s problémy s ledvinami. Zkuste se zaměřit tímto směrem a kruhy by měly zmizet. Jste kuřačka, pijete hodně kafe, alkohol? Nemůžete být přiotrávená přílišnou konzumací lilkovitých rostlin? Pijete dost (vše mimo slazených limonád)? Nebolí Vás třeba někdy i kolena?

blaniiiiiii
hodnocení

Je mi 15 takže cigaretu nebo alkohol sem nikdy nedržela ani v ruce s kávou je to stejné. Piju hodně nejčastěji čistou vodu. Chtěla bych se ale zeptat jestli existuje nějaký doktor zaměřený přímo na ledviny?

host*
hodnocení

0x

Zkus si odpovědět, od kdy se začaly kruhy pod očima objevovat, co se změnilo, co by mohlo být přičinou. V minulém století se prý typické tmavé kruhy pod očima objevovaly u lidí, kteří byli často a dlouho v místnosti s novým nábytkem vonícím novotou, z dřevotřískových desek impregnovaných formaldehydem, ale ten se už prý nesmí používat, nebo je v deskách uzavřený a ven neproniká. Chemikálií je v bytech hodně, v bytových textiliích, nábytku, kosmetice, atd. a lidský organismus na ně může různě reagovat. Někdy se pro čištění vzduchu doporučují květiny v bytě, chodit hodně ven na čerstvý vzduch.

ron*
hodnocení

0x

Ahoj,

na (zavřené) oči si přilož na kolečka nakrájenou salátovou okurku. Pomáhá proti unaveným očím a zmírňuje otoky - kruhy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]