Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám problém s kruhy pod očima. Nevím proč ale i když jdu spát brzy a spím i 10 hodin tak se mi oběvují a to celkem velké. Zkouším to zamaskovat korektory a roll-ony ale vždy jsou pod tím trrochu vidět. Navíc nevím co dělat teď v létě když se nemaluji třeba k vodě. Mohl by mi pomoct nějaký doktor nebo mám něco omezit či naopak začít dělat? Díky za odpověď
Rada je to skvělá moc díky, jediný problém je že je mi 15 takže nepředpokládám že by byl moc dobrý nápad hned v takovém věku chodit ke kosmetičce
Kruhy pod očima nebo jakékoliv problémy s touto kůží (třeba i hluboké vrásky) mají většinou souvislost s problémy s ledvinami. Zkuste se zaměřit tímto směrem a kruhy by měly zmizet. Jste kuřačka, pijete hodně kafe, alkohol? Nemůžete být přiotrávená přílišnou konzumací lilkovitých rostlin? Pijete dost (vše mimo slazených limonád)? Nebolí Vás třeba někdy i kolena?
Zkus si odpovědět, od kdy se začaly kruhy pod očima objevovat, co se změnilo, co by mohlo být přičinou. V minulém století se prý typické tmavé kruhy pod očima objevovaly u lidí, kteří byli často a dlouho v místnosti s novým nábytkem vonícím novotou, z dřevotřískových desek impregnovaných formaldehydem, ale ten se už prý nesmí používat, nebo je v deskách uzavřený a ven neproniká. Chemikálií je v bytech hodně, v bytových textiliích, nábytku, kosmetice, atd. a lidský organismus na ně může různě reagovat. Někdy se pro čištění vzduchu doporučují květiny v bytě, chodit hodně ven na čerstvý vzduch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.