Asi se stydíte mu to říct přímo... chápu..Ale mohla byste zkusit toto.. Až se pan virtuos vrátí ze své obvyklé Rauch pauzy,tak na místě kde sedí nebo stojí budou čekat bonbóny nebo žvýkačky, které tam budou od vás.. Pokud to nepochopí,tak je to pitomec a jděte jinam Jinak jsem též kuřák a i mě někdy smrdí ten odér od jiných.
Možná už tu silnou voňavku má, proto si kantor jde zapálit, aby to rozdýchal.... Anebo je tazatelka hoooodně prostorově výrazná a tím pádem spocená, možná šetří doma vodou (sprcha jen v sobotu a v srpnu)... Možností je. Tímto se ovšem tazatelce omlouvám, nemyslím si, že opravdu je takový extrém...
Chtělo by to taky zákon na ty, co takto nastupujou třeba do veřejných dopravních prostředků (z některých to fakt hodně táhne, že zasmrdí celé kupé). Uvnitř se nekouří už dávno (ale čas od času se najde někdo, kdo hledá kuřácký vagón, pravda už dlouho jsem to neslyšel), na nástupištích je to taky léta zakázané (to se moc nedodržuje, a přitom na to zákon je). Stejně tak se nesmí kouřit ve školách. Za našeho dětství bylo běžné, že učitelky v kabinetech kouřily, a bylo to samozřejmě dost cítit i v některých třídách (těch, co s nimi sousedili, u nás třeba učebna fyziky). Ale to neni nic proti tomu, jak kolega vzpomínal, že za jeho mládí kouřili i doktoři v ordinacích i během výkonu.
etana*
Chtělo by to taky zákon, aby MHD, obchody a restaurace, jakož i školy, zdravotnická zařízení, divadla a kina nenavštěvovali smradlavci, co se mejou jednou za uherský rok, pot jim kape z tlustých pupků a mezi prsty na nohách rostou houby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.