Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Falešné doklady, jak to může fungovat?

Od: pjotr odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám dotaz ohledně falešných dokladů. O vikendu se to řešilo u piva. Konkrétně se jednalo o řidičské průkazy.

Jak je možné, že to u případné policejní kontroly projde? Vždyť je tam nějaké číslo dokladu, podle kterého se ověřuje zda je platný a to je přiřazeno k nějaké osobě v systému? Stejně tak, pokud má někdo zákaz řízení a obstará si falešný průkaz. Vždyť tam nemůže mít stejné udáje jako v občanském průkazu protože jinak se přijde na to, že má zákaz řízení. To předloží jen ten falešný doklad?

Moc nerozumím tomu, jak mohou tyhle doklady fungovat v běžném životě a nikdo na nic nepřijde.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ale za běžné kontroly jen zkouknou ŘP zda jste to Vy a zda oprávnění na danou skupinu, ani OP již dnes prý nevyžadují nic víc, pak se zajímají spíše o auto! Až v případě jiné události lustrují důkladně. alespoň já to tak měl při posledních cca 3 kontrolách za uplynulých cca 25 roků, přičemž naposledy mne kontrolovala skrze ZK při změnách tohoto systému před X roky

Tedy samozřejmě pokud nemají podezření spáchání přestupku, TČ atd, Prostě jen při namátkové kontrole.

tomaso
hodnocení

0x
A fungují?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]