Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zve mě k sobě domů

Od: erikagoldova odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer chtěla bych se zeptat. Jeden kluk s kterým jsem byla 3x venku mě pozívá k době do bytu. Mám celkem dost strach aby se mi něco nestalo u něj i když jsme se už i líbali a objímali. Vůbec nevím co to má znamenat,tak se chci zeptat proč mě zve k sobě domů.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Asi už mu líbání a objímaní nestačí. Chce víc... Pak se Ti dokonce může stát, že otěhotníš. Pokud máš pocit, že je to na Tebe brzo, tak nikam nechoď, že nic nechceš uspěchat. Věk?

erikagoldova
hodnocení

Je mi 18 ale ještě nikdy jsem tohle nezažila tak se ptám
To se ti do osmnácti nechtěl žádný kluk dostat do kalhotek?

ltz
hodnocení

2x
To bude teda jen krátká známost, takže ještě k němu nemáte úplně důvěru, kdyz máte strach. Nejspíše mu jde asi o sex, zve vás domu, kde budete mit klid. Ale nemusíte tam přece chodit, navrhněte něco jiného.

break
hodnocení

1x
Chce si hrát s tebou na doktora, páč nikdo nebude doma...

michalverner
hodnocení

1x
To Vás zve na oběd s rodiči?Nebo jde o člověka co bydlí sám?Je Vám 14 nebo 25?Jemu je 18 nebo 60?Jak Vám má někdo poradit když ty základní informace neuvedete?

lee*
hodnocení

0x
Hele, já měla kolegu a ten s oblibou zval holky k sobě na film. Vždycky přišla načančaná kikina, pustil film, v půlce začala být nervózní a po filmu ji vyprovodil domů. Většinou byla dotyčná uražená.
Tohle je těžký. Kolik ti je? Proč s ním chodíš ven a líbáš se,když víc nechceš? Nebo chceš, ale dýl? Tak mu to řekni.
Mně obecně nevadí chodit k někomu domů. Líbí se mi koukat jak žije, jaké má knížky... Je to pohodlnější než venku nebo v kavárně. U filmu na gauči nebo v posteli může být fajn a nemusí vůbec o nic jít
michalverner
Ono je to riskantní i pro muže.Posledně jsem četl článek.Hudebník po vystoupení pozval k sobě na hotel slečnu (oba plnoletí).Po pár vypitých skleničkách jí nabídl pohlavní styk.Ona odmítla, odešla a on šel spát.Po několika dnech byl ten člověk obviněn ze znásilnění ve stádiu pokusu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]