Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer chtěla bych se zeptat. Jeden kluk s kterým jsem byla 3x venku mě pozívá k době do bytu. Mám celkem dost strach aby se mi něco nestalo u něj i když jsme se už i líbali a objímali. Vůbec nevím co to má znamenat,tak se chci zeptat proč mě zve k sobě domů.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lee*
0x
Hele, já měla kolegu a ten s oblibou zval holky k sobě na film. Vždycky přišla načančaná kikina, pustil film, v půlce začala být nervózní a po filmu ji vyprovodil domů. Většinou byla dotyčná uražená.
Tohle je těžký. Kolik ti je? Proč s ním chodíš ven a líbáš se,když víc nechceš? Nebo chceš, ale dýl? Tak mu to řekni.
Mně obecně nevadí chodit k někomu domů. Líbí se mi koukat jak žije, jaké má knížky... Je to pohodlnější než venku nebo v kavárně. U filmu na gauči nebo v posteli může být fajn a nemusí vůbec o nic jít
Tohle je těžký. Kolik ti je? Proč s ním chodíš ven a líbáš se,když víc nechceš? Nebo chceš, ale dýl? Tak mu to řekni.
Mně obecně nevadí chodit k někomu domů. Líbí se mi koukat jak žije, jaké má knížky... Je to pohodlnější než venku nebo v kavárně. U filmu na gauči nebo v posteli může být fajn a nemusí vůbec o nic jít
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]