Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je na to Váš názor

Od: slavo® odpovědí: 12 změna:

1 - auto-mania.cz/...

K tomu jsem někde četl komentář, že by jsme měli začít urychleně stavět minimálně 5 temelínů.

2 - novinky.cz/...

A co když se během jízdy mobil vybije, jak pak proběhne silniční kontrola?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
1. Je mi to v podstatě už jedno. Když si ještě v roce 2033 koupím nové auto se spalovacím motorem (maximálně hybrid), tak už to nějak doklepu až do konce. Ale mladší lidi lituju, to ano.
2. Za prvé se to běžnému člověku nestává tak často. Za druhé není tak velký problém, aby PČR měla v autě powerbanku. Za třetí, i dnes jsou metody jak zjistit totožnost a další náležitosti u kontrolované osoby, i když nemá OP či ŘP, stačí jen chtít.

hodnocení

0x

1. Nějak bylo a nějak bude, osobně tuhle část co se týká aut budoucnosti neřeším. Je třeba mít své myšlení nastaveno tak, aby člověk byl otevřený téměř všemu, nebýt konzervativní atd.( tohle jsou debaty na delší povídání)

2. snad nikdy po mě PČR nechtěla při kontrole žádný doklad totožnosti ani řidičák. Vždy při kontrole např. auta se ptají zda-li jsem majitelem viz. SPZ auta , nahlásím jim část svých osobních udajů ( jméno, adresu apod.) pouze pro srovnání ,jestli vše sedí, mrknou do registru a ví o vás vše...atd

hodnocení

Tak jednou mě zastavili a chtěli řidičák, techničák malý potom chvíli s papíry obcházeli auto - napořed chvíli stál vepředu, potom vzadu a pak šli do své dodávky kde byli asi 10 minut pak mi vše vrátili a ještě chtěli kontrolu na alkohol.

Takže jsem tam stál asi čtvrt hodiny.

Slavo-jsou lidé a lidé. I zde si jedinci stěžovali, že je PČR staví cca3-4x týdně, mně např od roku 1976 nebo 1977? co mám ŘP a začal jsem jezdit na pístu do dnešního dne stavěli snad jen 5x. což je jedenkrát za devět roků! Z toho jako puberťáka asi 3x na pístu (Jawce 50 typ 20/21)

Diesel můj strýc byl policajt a pravidelně mě vždy na pionýrovi zastavil, otočil a poslal domů :) To jsem měl 14 a papíry jsem ještě neměl :) Nejvíc mu vadilo, že nemám brýle a vypadal jsem nápadně :)

hodnocení

0x

Ty elektronické doklady jsem nějak nepochopil. Pokud stejně musím tahat potvrzení o techničáku a pojistce, pak je jedno, jestli budu mít ve šrajtofli ještě dvě kartičky navíc.

Tak pokud napriklad ridis vic aut, muzes mit treba doklady od vozu stale v aute a ridicak, ktery tahas porad s sebou, tak bude elektronicky.

Kazdopadne jde zatim o moznost. Ne o povinnost. Podle mne je to v poradku.

Nechávat doklady k auto přímo v něm je šikovné, hlavně pokud parkujete na ulici.

hodnocení

0x
1. Tento datum je stejně nějak mimo, věřím, že o spalováky nebude zájem mnohem dřív. 5 Temelínů nic neřeší, protože než se kopne do země a dokončí se stavby, tak to bude nejdříve za 30let. Uhlí skončí mnohem dříve, takže rychle a levně stavět lze jen obnovitelné zdroje, kde za Evropou výrazně zaostáváme.
2. Digitální občanku bych docela uvítal, včera bylo pozdě. Člověk jde do banky, na úřad nebo někam a zjistí, že peněženku nechal doma. Mobil mám plný platebních karet, takže občanka nebo řidičák by se hodil taky. A co jsem přestal jezdit profesně, tak mě policie nezastavila ani jednou a to je přes 15let. I před touto dobou si uměli zjistit totožnost na dálku a i když jsem doklady neměl u sebe, bylo to bez problémů.
break
Pořád říkám, že elektrika je alternativou ke spalováku. Možná to zmizí v západní Evropě, ale jinde to bude pokračovat.
Ono spíš pomalu mizí zájem o auta jako taková. Mladí nemají moc potřebu řídit...
5 Temelínu nic neřeší. Pokud jádro, tak smysluplnější budou malý elektrárny než něco velikostně Dukovany, Temelín.
Alternativní zdroje jsou dobrý lokální řešení...

hodnocení

0x

Ad 1 - věřím, že v té době už nebude žádná EU. Ono vymýšlet tak neskutečné blbosti co z nich poslední dobou padají nejde do nekonečna, věřím, že se dožiju zhroucení tohoto uskupení diktujícího zakřivenost banánů, zakazujícího krby a pod.

Ad 2 - vybitý mobil zřejmě nebude problém, i dnes, pokud zrovna nemáte občenku a jste schopen povzpomínat si na své jméno, datum narození, případně bydliště, jsou policajti schopni Vás ztotožnit .

adolf
hodnocení

0x

Oni způsobí záměrně takovej krach aby jsme na ten benzín vůbec neměli nebo nás budou obtěžovat - např. budou v tom jejich blockchaiu kontrolovat kolik benzínu koupíme, ale to bude jenom ze začátku. Oni nás budou kontrolovat zda dodržujeme jejich protiprávní optatření a za to nám budou strhávat body (nemyslím silniční, ale jako maji v číně sociální kreditní systém),... můžete se odvolat ale soudy budou jednat v jejich zájmu a budoiu pošlapávat vaše práva. To se děje i v minulosti a stále. Zde nemáme žádné práva...

Jediné řešení je toto:

mega.nz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]