Nejste přihlášen/a.
Ministr vnitra Rakušan hovoří o občanech této země jako o šmejdech.
noxi, paní na obrázku to má špatně. Ale víte, že správně gramaticky má být napsáno ukazovací zájmeno "tito"?
Je to dobrý ministr a ví, co dělá.
Varování před sílícím vlivem vypatlaných proruských kolaborantů srovnáváte s projevy říšské vlády? Tak to jste hrdina.Je to tím, že EU je výtvorem pohrobků Třetí říše, jak dokládá kniha "Nacistické kořeny bruselské EU". Loutkoví politici s podporou euromédií musí plnit své zadání - likvidaci evropských národů všemi způsoby.
viz obsah knihy propagátorů : Téměř tři čtvrtě století se svět dovídal, že 2. světovou válku způsobil jakýsi psychopat Adolf Hitler s družinou rasisticky motivovaných úletářů, nacistů. Ve skutečnosti ale byla 2. světová válka dobyvačnou válkou, vedenou v režii chemického, petrochemického a farmaceutického Kartelu s cílem kontrolovat multibilionové globální trhy v nově vznikajících oblastech patentovaných chemických výrobků. (Založil/a: ApolloM)
Takže se pomátl nejen ministr, ale zjevně i další jedinci, tentokrát z opačného tábora
Dobrý den, nelze odpovědět, když se neví, jestli to řekl, komu to řekl, zda to bylo veřejné nebo soukromé (někdo to slyšel a sdělil to veřejnosti) apod. Jinak pan Rakušan má docela přehled a výstižný i přesný slovník. Zdravím!
P.S. A oni zde žádní šmejdi nejsou?
Ale anketa je zatím pro pana Rakušana docela příznivá .
Ach tak, bene. Jsem rád, že jste mi mé nepochopení uvedl na pravou míru. Děkuji za vysvětlení. Jen bych se rád zeptal, jak ona výrazná menšina šmejdů vyhrožovala vládě?
ernie - nemůžete se snad zlobit, ze jsem celou akci horlivě nesledoval, ale někdo tam vykřikoval protivládní hesla a podněcoval dav k větší razanci proti vládě (ze snad příště půjdou ke “Strakovce”). Nevím, asi pan Volný, možná pan Paroubek nebo pan Vyskočil či paní Konečná s panem Skálou (zkratka nesourody “vykvet” toužící po uznání, obdivu davu a svém ekonomickém zajištění).bene, pro Kristovy rány, vy jste nejprve napsal, že jsem to špatně pochopil, že pan Rakušan nazval šmejdy výraznou menšinu vyzývající k vyhrožování vládě. A teď píšete, že o tom vlastně nic nevíte? To jako vážně? Asi, možná... Tedy já měl o vás jiné mínění.
Já se nezlobím, že jste to nesledoval, je to pro vás polehčující okolnost.
Na ten nacistickej kolaborantskej odpad, co byl včera na Václaváku je to ještě velmi mírné označení. Jinak nevíte někdo, našli nakonec flastenci toho Ferdinanda Vaňka?
" Hledá se Ferdinand Vaněk."Demonstranti se nachytali na vtip s Havlem seznamzpravy.cz/...
A proč by měli znát postavičku z takřka neznámého dílka nevýznamného alkoholika?
Toho banderovského nacistického odpadu pod muzeem zas tolik nebylo.
inspo, když už tady slintáte nad seznamzprávy.cz, víte, že i oni se nechali, a dokonce několikrát, nachytat na úplné hlouposti a vydávali to za pravdu pravdoucí?
michalverner: Mají v tom guláš a neumějí si ujasnit názor, jestli ten kolaborantskej odpad na václaváku je nacistickej nebo ruskej. Ani po tom, co měli možnost vidět jen stovky českých vlajek, žádných jiných. To dává smysl.
inspo, co tím obrázkem chtete říct? Že se mezi sto tisíci lidí najde pár debilů? Ameriku jste neobjevil, i když si to myslíte. Navíc ani netušíte, jestli to ony dámy nemyslí jako ironii a sarkasmus.
007cz Zbytečný tvůj komentář ve zbytečném vláknu.
Technická, demoška nebyla na Letné, jak o tom tvůj ministr hovoří, ale na václavským václaváku
Dodal by i obrázky pro prosťáčky, ale zdejší strážci morálky a mravní a rasové čistoty by je zase okamžitě smázli ..
Klasika. Však se koukni na tu pakáž tady, co takováto vlákna zakládá a pak v nich má desítky dalších blábolivých prolhaných příspěvků. Pořád ti samí. Jinde už je s těma sra**ama nikdo neposlouchá, tak se chodí vyblít na poradnu, kde se jim to ještě kdo ví proč toleruje. Naprostá menšina a ostuda tohoto národa.
To zas bude fňukání a skřehotání nácků a kolaborantů. Nikdo tam netahal vemena až z konce republiky a přesto se poměrně narychlo dalo dohromady 2x víc lidí. A to je na 17.11. plánováno víc akcí. Zase zůstanou šmejdi (abych odpověděl na "otázku") jako kůl v plotě, hlavně aby přispěli z toho, co jim exekutor nechal těm, co jim exekutor už vše sebral a ze samého štěstí vycenili své zbývající zuby.
Kdy, kde, co presne rekl a na co reagoval?
Ptam se vazne. Tyhle strkanice nesleduju a rad bych si precetl puvodni citaci nebo videl zaznam, abych si mohl udelat obrazek.
No nasel sem jenom sestrihany zaznam od Bobosikove, kde ten inkriminovany klip zacina tou vetou o smejdech, ale uplne chybi kontext. Je to strihle tesne pred tou vetou a neni vubec jasne, o cem vlastne mluvi. Rozhodne z te jedine vety nevypliva, ze mluvi o lidech (vseh lidech obecne) na demonstraci.
Prosim tedy, pokud ma nekdo odkaz na puvodni nesestrihanou verzi. Do te doby tezko jakkoliv komentovat nebo z toho cokoliv vyvozovat.
Tak sem skoukl video z linku od 007CZ nize. Sice tam je porad ten strih, coz je z hlediska kontextu dost na prd, ale musim konstatovat dve veci.
1. Mluvi ocividne konkretne o svolavatelich akce. Ne obecne o obcanech CR.
2. Zda jsou to smejdi dle moderniho vyznamu onoho slova, tedy metaforicti prodejci hrncu, tak jak je popisuje nemuzu soudit. Pokud tomu tak je, pak OK a je dobre, ze se na to poukaze. Pokud tomu tak neni...zrovna v techto dnech se Babis musel po rozhodnuti soudi omluvit za sva vyjadreni na ucet ucastniku protibabisovskych demonstraci, takze predpokladam, ze se lze uspesne branit i takovemu prirovnani.
3. Nejlepe by (kazdy politik) udelal, kdyby takhle blbe nezvanil, ale odvadel svou praci tak, aby za nim byla videt a zvanit nemusel.
To je síla - sám jsem to nečekal. 30.10. setkání na Václaváku daleko přečíslilo ty dementy. Obdiv a hrdost ve mě duní. Já čekal, že ty hajzlíky přečíslíme až v listopadu 17.11. Krása, lidi jsou v tomto národě normální. Ať zhynou kolaborantský šmejdi.
@milancukrar - mě to tedy překvapilo, bylo to sjednané narychlo. Sám se zdaleka přijet chystám na 17.11. Tohle je tedy něco. V listopadu padne těm vemenům brada na zem, co si myslejí, že je jich většina. Dál je trpět nebudeme, to my jsme republika, ne kolaboranti
Zajímavé. V pátek tam bylo stovky nositelů českých vlajek, jakože snad vlastenců? Dnes je českých vlajek výrazně méně, ale je tam cítit vlastenectví, lidskost, tolerance, sounáležitost, rozum a odvaha. Takže - v té vlajce to není!
Ten pán provedl nevídanou sebe(i vlády)kritiku:
Šmejdy s hrnci
nahradili šmejdi
s falešnými
jistotami.
Tím jistě myslel vládu, která nás neustále falešně ujištuje ..
Ahente, tu fetku v zeleném svetru a jeho banderovce brzo nakopou do řiti Ukrajinci. Banderovci budou brzo k mání v trvanlivém provedení. Hlubokozmrazeném ..
No, banderovci o sobě tvrdí, že nejsou Slované a mnozí Češi to šíří o sobě také. Vědí, že Slované jsou určeni k vyhubení ..
Já si nezačal s nakopáváním do řiti, o otrocích, banderovcích a podobně. Takže je třeba se ptát slunečního boha. Já se ptal koneckonců jeho.
Michale..myslíte si to správně, jde o volnou diskuzi, která nikam nevede a nikoho nepřesvědčí.
Proč ale hlavně věty s otazníky?
No, ministr vnitra kterej ani neví kde se ta demonstrace má konat, je "vynikající ministr vnitra"
Jen houšť, víc takovejch a svět bude v pořádku
Tak schválně sem dal bod, že p.Rakušan je dobrej ministr a že ví proč to dělá.
Důležité je, že se přestalo mluvit o všech těch kauzách kolem STANU. atd...
Neonacisté jsou všude. Dokonce i v parlamentech mnoha evropských zemí. Stačí se podívat na dosud neoficiální kandidátku na pozici prezidenta u nás. I ta se těmi šmejdy jen hemží. V demokracii tomu zabránit nejde.
Já to vidím tak, že v které zemi je povolen zcela nepokrytě pochod nácků pod dohledem policie, bez ohledu na řeči o odsouzení, že taková země nemá ve vyspělé společnosti co dělat. Natož v EU a NATO. V Rusku, ať je nácků jak libo, ty nikdo podporovat a tahat do Evropy nechce. Apoň tohle byste demograti 007, inspa a spol mohli uznat, ne? Vlastně byste měli, dokonce musíte.
007 pokud je podle tebe výše postované video pochodu nácků dezinformací, tak už fakt nevím, co si myslet. Opravdu to není natočený ve dvaačtyřicátém.
Ano, i Slovensko má svou historii, že. A když slovenský poslanec dá sociálne slabé rodině se čtyřmi dětmi (jedním na vozíčku) dar ve výši 1488 Eur, je trestně stíhán (za nadšeného hýkání zdejších nositelů pravdy jediné). Ovšem oslavování divizí SS nevadí, pokud jde o provokování Ruska. Pak je to v pořádku ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.