Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na to říkáte? Ženu sežral had, měl asi hlad

Od: guma odpovědí: 18 změna:

Všichni zůstal ohromení

S temnou předzvěstí hada místní obyvatelé zabili a našli v něm tělo ženy. "Oběť byla nalezena v hadím žaludku,"řekl místním médiím šéf policie
Zdroj: denik.cz/...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

2x
Přijde mi nechutný takto se přecpávat.

hodnocení

2x

A ještě mne včera v noci napadla jedna zásadní a velmi důležitá okolnost. On totiž ten had napřed tu svou oběť přece omotává a stahuje ji opravdu velkou silou svým tělem a tím ji usmrtí. Takže on ji vlastně všechny kosti přeláme a rozdrtí a když ji začne polykat, tak už je z té bytosti poddajný "hadrový panák". Ať už je to člověk, nebo zvíře, má zpřelámané kosti a proto nemá ten had žádné potíže ho do sebe nasoukat.

pb®
Měla jsem hada víc než 20 let a tohle není pravda. Při dušení nějaké žebro může prasknout, ale had spolkne velkou kořist díky volné čelisti a kůži, dokáže tak spolknout širší kořist, než je on sám. Však jsou i hadi vejcožrouti nebo rybožraví a ovšem i jedovatí, kteří také polykají velkou kořist, ale k žádnému dušení, zpřelámaní kostí a tedy zpoddajnění potravy nedochází.

hodnocení

0x

Zdá se mi, že je to novinářská kachna. Když je had velký, může do sebe nasoukat třeba králíká, kočku..., ale pochybuji, že by měl tak roztažitelné orgány, aby postupně spolykal člověka.To by musel mít hubu jako vrata.

Ještě, že tady u nás máme jenom užovky. Sice občas jsou také pěkně velké, ale na mě si nepřijdou. ;) Jaga.

break
Úplně s klidem takovej obr sežere drobnějšího člověka...

Jago, já bych řekla, že tohle kachna není. Tyhle krajty opravdu dokáží spolknout člověka. Jednou jsem, viděla, teda ne do konce, jak takový had začal polykat nějaké zvíře, podobné naší srnce. Já to nemůžu vidět, nesleduji tato videa, je mi těch zvířat strašně líto, i když vím, že ti co je zabíjejí a žerou, to dělat musí. Takže tu ženu ten had určitě spolknul. Akorát že tento na to šeredně doplatil.

Uz se to stalo vickrat.
Ano, našla jsem video, kde toho mladíka 25 letého našli v žaludku krajty. To není problém najít. Chudák, měl na sobě jenom trenýrky.
break
Tady je vidět, jak jsou hadi inteligentní. Přes jeansy by se blbě trávil.
Breaku, možná kdyby měl džíny a teplou bundu, tak by ho sníst nechtěla. Ale tam je takové vedro, že to nehrozí.
break
Spocenej určitě dobře klouže...

hodnocení

0x

Dle mne urban legend. Nebo mají novináři opět okurkovou sezonu?!.

hodnocení

0x

Jestli mají novináři okurkovou sezónu, to netuším. Urban legend to v tomto případě není. V Indonésii se to čas od času stává. bbc.com/...

hodnocení

0x

"Portál BBC informoval ..."

Když v tom mělo prsty BBC, tak to jsou téměř jistě kecy :D

car

A kolik ta žena vážil a jak byla vysoká, dám tak 40 kg max, že běhat sežral 130 kilovýho chlapa asi nehrozí

asd1
hodnocení

0x

Coby, příroda. Spolknout indonésanku která nejspíš vážila tak 40 kilo, tak to taková obluda zvládně úplně v pohodě. Během vteřiny se zakousne nejčastěji do hlavy nebo krku, omotá tělo, s vydechnutím utahuje, kořist zadusí a pak v klídku spolkne, má pružnou hubu tak jí umí otevřít mnohem víc než se zdá na první pohled..

srandao1
hodnocení

0x
A to bude mít absenci v práci.sází kaučuk a nechá se sezrat hadem.Nechal bych jí Bez prémii..

hodnocení

0x

Podle mě další novinářská kachna.

Proč chodit tak daleko do indonésie. My v ČR máme taky skvosty na zasmání :-D .

Zdenó :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]