Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Tak jsem dneska otevřela telku a náhodou jsem narazila na Barandově na tu Hanychovou, která je tam s nějakou zrzkou, a ta je asi nějaká profesionání kuchařka. Dělají tam spolu dort a u toho si jakoby povídají a je to docela zábavné. Tak jsem koukla o co jde, a prý je to nový pořad u Soukupa, který prý vymyslela ta Hanychová a jmenuje se to "Holčičky". Koukal na to také někdo? Ono bude asi hodně záležet na tom, koho si ta Hanychová pozve, ale zrovna tahle zrzka se mi hodně líbí a umí.
Dobrý den, že tam bude pořad Holčičky jsem slyšel. ale že je to o vaření jsem netušil a jsem zklamán - myslel jsem si, že to bude něco "lechtivého" pro pány . No nic, název slibný, obsah klasický (dnes se vaří všude). Zdravím!
suzymon - ale ano, pokud to je zábavné, tak proč ne. Já umím lépe konzumovat, než vařit .
Bene, tomu rozumím a jsem stejného názoru. A také na žádný "master" kuchaření nekoukám, protože mne to nudí, ale tady se ty "holky" u toho vaření spolu baví a je to docela zábavné. Navíc tam ta zrzka poradila, jak bezpečně vyndat skořápku spadlou do vajíček, nebo do bílků, a to jsem fakt nevěděla a kolikrát to složitě lovila ven. No a kousíček skořápky, jde lehce vyndat větším kouskem skořápky.
Ano, rovněž s Vámi souhlasím. Já se totiž dívám na Barandově na pořad Poklad z půdy, protože mne tam baví ta sestava starožitníků. Teď to teda už jenom opakují, tak už to tolik nesleduji, ale hned potom bylo myslím právě to o čem mluvíte. Ten Soukup tam vařil s Hanychovou a ta tam jenom jaksi pocmrdovala. Asi se u toho neshodli, protože to dlouho netrvalo a Soukup vaří sám a ona má tento nový pořad. To s tím Soukupem jsem viděla jenom jednou, nebavilo mne to, tak jsem přepínala. Tím pádem ani nevím, že mu tam kladla nějaké otázky. Ona je tady ale také klade, ale mně nepřijde, že jsou všechny hloupé, on ji asi brzdil v rozletu ten Soukup. Ten je sebestředný a nedokáže s nikým spolupracovat efektivně. U ní mi trochu vadí jak se předvádí, a rovná si nad jídlem vlasy, ale na to ji určitě někdo upozorní a když si dá pozor, tak by ten pořad nemusel být tak špatný a nudný. No uvidíme, ono bude hodně záležet na lidech, které si bude zvát. jestli tam budou jen nějaké ty "superhvězdy" co nic neumí, jen se budou chtít předvést, tak to nikoho asi bavit nebude.
Tak hlásím, že to stojí za starou belu. Je to blbost a je to nuda. Teď tam patlají nějaké trubičky, těsto je doslova katastrofa a povídají si tam o takových banalitách a koninách, že fakt nevím koho tohle může zajímat. Ta Hanychová pořád mluví o instagramu, že prý tam ji sleduje spousta holek a že ty se určitě dívají a že ty to jejich plácání bude určitě zajímat. Obě mají dlouhé vlasy a Hanychová se v nich pořád hrabe. Jéžišmarjá, tak ony to mají být kremrole. Já to totiž neviděla od začátku. Tak jestli tohle bude někdo sledovat pravidelně a vydrží u toho hodinu, tak to teda nevím. Je to pitomost pro patnáctky, asi tak.
A proč? Všechno tam není úplně hloupé a k nekoukání. Kdybyste napsal "Soukup, sorry , to teda ne...", tak to bych pochopila. Je to bohužel tak strašně sebestředný člověk, že tím "zazdí" i ty dobré vlastnosti, které má on určitě také nějaké. A zrovna včera tam začal docela zajímavý seriál "Charité". Až jsem se divila, že to zrovna on koupil. Asi už mu ta sledovanost klesla na neúnosnou míru, a musí se jako obchodník vzpamatovat, nebo to bude muset zavřít.
Ahoj "totak", tak právě pan Soukup dovařil. Koukala jsem sice jenom posledních 30 minut, protože shodou okolností vařil jídlo, které dobře znám z Francie. Jmenuje se to "Hachis Parmentier", a tak jsem se zájmem sledovala jeho počínání, a opravdu nemohu říct, že to dělal úplně špatně. Až na tu bramborovou kaši, kterou vůbec neokořenil a nacpal tam zbytečně mnoho másla a vůbec do ní nedal mléko. Takže to byly brambory utopené v másle. Ale jinak to celkem zvládl dobře. To by ta jeho Agáta nedala ani náhodou. Ale proč Ti to píšu. Hned po něm totiž opravdu jde ten pořad "poklad z půdy". A mám dojem, že na Barandově to šlo celé léto. Takže mu to Prima určitě prodala.
ale tak jo, sledoval jsem bigbena a toho faráře a taky se mrknu na babicu se sapikem, jak vaří soukup vypínám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.