Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alegro pl

Od: man* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den

nakupujete někdo v polsku přes alegro

jak to řešíte z dopravou

děkuji za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nakupoval jsem jednou a úplně stejně jako na českých e-shopech. Platba předem a během 3 dnů jsem měl zboží doma.

Váš dotaz je trochu nekonkrétní. Upřesněte, co máte na mysli "jak to řešíte z dopravou".

hodnocení

0x

Už jsem to tu psal. Veškeré nákupy v Polsku řeším přes nakupy-polsko.cz/... U Allegra jsem měl problém s registrací, tuším vyžadovali polské tel. číslo čico (už přesně nevím). Takže využívám asistovaný nákup, což asi půjde jen u produktů s cenou "Kup teď". Samozřejmě si člověk musí spočítat, jestli se to vyplatí.

Allegro.pl je vlastníkem českého Aukro a pro přihlášení můžeš použít přihlašovací údaje z Aukra. Takže žádné polské číslo nepotřebuješ.
Jestli se teda něco za ty roky, co jsem tam nebyl nezměnilo.

Dík. Zkoušel jsem se přihlásit přes údaje z Aukra a nejde to. Nicméně jsem koukal a polskou registraci mám dokončenou (na stejný mail jako českou, to by mohlo dělat problémy), tak už nevím, v které fázi byl problém s tím, že to nebralo česká tlf. čísla. Možná až později u konkrétní přepravy. Už je to dlouho.

hodnocení

0x
Nakupuju, hracky, naradi atd. Je to uplne stejne jako u nas, ale vzdycky tak minimalne o 20% levnejsi. Vyzvedavam v polsku v boxu.
Já tam kdysi koupil malotraktůrek na způsob Terra-vari za 5000.- terra ve stejném stavu tady vyšla na 20. Bylo to někde za Klodzkem takže jsem to měl blíž než kdybych pro to jel někam do okolí Prahy.

man*
hodnocení

děkuji za odpovědy

jen jsem chtěl si něco objednat a vyzvednout v polsku v boxu

ale nejde mi to nasměrovat do boxu jezdím co 14dní do polska tak se ptam bo ne vše posiláj do české republiky

děkuji za odpověd

Ted nevim jak presne to tam je, jmenuje se to post in paczkomat. Mozna si musite koupit i ten smart. To si ted nejsem jisty. Do zprav jim pak pisu, ze staci mail pro dopravu. Nekdy se totiz dozaduji polskeho cisla a znytecne to zdrzuje. Jak zbozi dojde do boxu, tak prijde na mail kod pro vyzvednuti a mate na to 48h.

milanprouza
hodnocení

0x

Dobrý den,

po dlouhém rozhodování jsme učinili nákup přes Allegro.cz. Byla to chyba a vícekrát již na tomto webu nakupovat nebudu. Nakoupili jsme si autosedačku, která byla na webu Allegra uvedena v prodeji se základnou. Jelikož prodejce nebylo Allegro, ale Mall.cz, nebyla podle obchodu Mall.cz základna součástí balení. V diskuzi k objednávce na Allegru jako poslední vyjádření obchodu Mall.cz byla žádost o zaslání zboží nazpět.
Zboží si ponecháváme, nehodláme se s nimi dohadovat, ale byl to náš první a poslední nákup přes toto "internetové tržiště".

Vřele doporučuji si nejprve zjistit, přes jakého prodejce nakupujete, jelikož Allegro není prodejce, a informace o produktu si číst, nebo vlastně rovnou nakupovat přes daného prodejce.

Hezký den všem a opatrné nakupování

Tak tomu nerozumim, zmatečný popis. Pokud nakupujete primo pres allegro, tak je evidentní, ze zbozi prodavaji ruzni prodejci, kterimaji hodnoceni a zbozi ma taktez hodnoceni plus recenze. Vic ne i co dodat a neni duvod hanit cele alegro, protoze jste se napalil objednanim buh vi ceho a buh vi kde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]