Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevadí - pro mě je důležitější ono sdělení, než osoba, resp. nemusí to být vždy politik. Např. dnes o "elektrice"to bylo odborné, zajímavé, pro občana/odběratle návodné a ještě tam pan Beneš vysvětlil některé zajímavé otázky i ohledně plynu a jak RuSSko neplní dlouhodobě smlouvu s ČEZem. Také tam vyvrátil fakenews o tom, jak Maďarsko kupuje z RuSSka 5x levnější plyn. Ten pořad si drží stále úroveň, jenom by pan Moravec nemusel tolik skákat lidem do řeči. Zdravím!
To je těžké. Dnes už se lež stává normou nebo věci, které jsou již dlouho, se prezentují jako novinky. Nedávno se manžel rozčiloval, když v jakési diskuzi někdo říkal, že nákladní vlaky kvůli současné situaci budou mít přednost v dopravě. bylo to tam pojednáno, jakože se blíží katastrofa. Přitom tohle je zde už spoustu let a kdo nedělá na dráze, tak může být vyděšen. Chudáci lidi.
michalverner - nevím, já to neviděl. Ani nevím, kdo je ten pan Štěpán (jeden takový už byl, ale ten už nežije).
michalverner - možná by stačilo napsat, že pana Fialu nemáte rád (protože je málo levicový, málo proruSSký, jezdí na Ukrajinu, zlobí pana Putina, nahradil pana Babiše, málo rozdává z rozpočtu, zlobí pana Středulu, pořád jezdí do Bruselu, je prozápadní a proevropský, není trestně stíhaný a na další už si přijdete sám).
bene - OMV jsem neviděl skrze slabý žaludek. Můžete nám, postiženým nějak shrnout mechanismus, jakým RuSSko ČEZu způsobilo ty škody?
A taky ten mechanismus, kterým ČEZu způsobil ty stamiliardové zisky ..
ra252 - máte to v tom již jednou vloženém odkazu (nedodržení smlouvy, nedůvěryhodný dodavatel, vymáhání škody atd.)
michalverner - mně se líbí jak pan Fiala lže. Je to jiná úroveň, než když lhal pan Babiš.
Jak a kdy došlo k nedodržení smlouvy, co je nedůvěryhodný dodavatel a jak se to trestá?
Mimochodem, proč si ten pán vzpomněl na své povinnosti až po roce, kdy cítí, že se pod ním začíná kývat židle?
Tankery krouží, protože terminály a plynovody od nich nestíhají. Jaksi nejsou stavěné na takový výkon.
ahente - kapacita nestačí pro průmysl + obyvatelstvo v zimě. Na druhé straně při cenách amerického plynu je to stejně všechno jedno. Evropa skončila.
Mimochodem, právě se Španěl s Francouzem domluvili, že nepostaví plynovod, ale radši vodíkovod. Naprostá ko*otina. A tohle tu velí.
Moc se na to nedívám, ale za mě je to jen mlácení prázdné slámy důležitých jedinců, kteří často vůbec nevědí, jak to ve společnosti vypadá, protože žijí na tom svém omezeném obláčku, kde mají všeho plnou prdel. Kolikrát jsou tam informace, že člověk neví, jestli se má smát nebo plakat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.