Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělali aktivisté správně? Nebo jsou magoři?

Od: jenyk® odpovědí: 67 změna:
67 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

No, je mi to celkem jedno, ale s chutí jsem se zasmál, když jsem se dočetl, že jim ekologicky zhasli a vypli topení. No a to, že se přilepili, mi jako magořina přijde...

hodnocení

Taky jsem se hodně zasmál.

Nějak se mi nechce rozebírat, jak se dá důstojně vyměšovat do lavoru, když je dotyčný přilepený k podlaze.*zed**zed*

Já bych tam zapnul i alarm... beztoho to normálně dělají. Ať "přilepení" vysvětlují "výjezdovce" co a proč dělají po pracovní době v uzamčeném cizím objektu.

cdnull

Proti ekologistům ekologickou zbraní: videopress.com/...

Jak říkal Rudolf Hrušínský v Knoflíkářích díl Pitomci..."To je blbec, já bych ho normálně přejel" *smich*

hodnocení

11x

V dnešní době je možné vložit mezi pojem debil a aktivista rovnítko. Já ale vestoje tleskám přístupu zaměstnanců onoho muzea, kteří jim to jejich blbnutí dali krásně a elegantně sežrat. Myslím, že bychom se od nich mohli učit.

Například takové blbé Alžbětko - podle mě byla velká chyba k něčemu takovému volat hasiče, policajty, záchranáře. Tito lidé mají jiné poslání, než řešit absenci mozkových závitů u určitých jedinců, navíc to těmto blbům dává pocit důležitosti. Doporučoval bych zavolat pouze cestáře, naskádat kolem takového exempláře směrové tabule a nechat ji tam přilepenou - dýl jak půlden tam nevydrží a bylo by docela kino dívat se, jak se potom samo odlepí, že . A jako třešničku - mastnou fakturu za cestáře a neoprávněný zábor veřejného prostranství - holt ať ví, že každá ).( něco stojí *smich*

boleslavsky.denik.cz/...

paralelnilisty.cz/...

hodnocení

8x

Aktivisté jsou skutečně magoři, nic nedomyslí. Jdou do akce /tedy přilepit se *smich2*/, nevezmou si s sebou jídlo, pití, ani kbelíčky na vyměšování. A pak si ještě stěžují. Proč by jim pracovníci muzea měli poskytovat kbelíčky? Ty navíc bývají z plastu a to pro aktivisty musí být naprosto nepřijatelné. Než do umělé hmoty, která tolik zatěžuje přírodu, to to raději pustit do kalhot.

Velice mě pobavilo to zhasnutí a vypnutí topení. Nic lepšího pracovnící muzea nemohli udělat. Je po otvírací době, planeta se musí šetřit, proč tedy i po zavíračce svítit a topit nějakým pitomcům, kteří se tam doslova vnutili, nikdo je nezval a nemají tam co dělat?

Toho dotyčného s oteklou rukou bych hnala do nemocnice před sebou pěšky, v úvahu připadá ještě kůň. Ale autem? I sanitka přece vyrábí nezdravé zplodiny. Jak si do ní může přesvědčený aktivista vůbec sednout? To musí být proti jeho přesvědčení.

Tady je aspoň dobře vidět, jak někteří pomýlení lidé káží vodu, ale sami pijí víno. Tito lidé často křičí, zviditelňují se, dožadují se pozornosti. Ale mozky jim nějak nefungují. Pokud ano, tak jen na několik málo procent. Jaga.

etana*
hodnocení

4x

Problém je, že si tito lidé zjevně dodnes neuvědomili, že tohle není cesta. Ano, zviditelní sebe a problém, který je tíží, ale vyvolají u převážné většiny populace odpor a vztek, leckdy se jejich dosavadní podporovatelé od takového hnutí znechuceně odvrátí. Je to vidět i zde, ani jeden se nezmíní o "zabíjení fosilními palivy", což je prý příčina aktivistických počinů. Dřív na takové upozorňování byly používány atentáty na státníky a teroristické činy. Dnes jsou ničena umělecká díla a podobně. Nu, zrovna Monet (bramborová kaše) si určitě topil uhlím, takže dostal na frak právem. Nebo jak to hoši a děvčata myslí.

sony*
Etana: Na vašem komentu se mi líbí několik věcí : první) nechybí humor,který odlehčí téměř každé téma.
Za druhé):je oprošten nadávek,nesklouzavá do urážek a za další): mluvíte k věci a svůj pohled na ni máte objektivně podložený.
Kdybyse tady bodovalo,navrhla bych vás do první desítky diskutujících. Podle mě prostě diskutovat umíte.

Ono se tu boduje, takže za vás. I když, i za sebe...

hodnocení

3x

...taky jsem se dost nasmál...ještě si stěžovali že jim neumožnili si objednat jídlo a pití a nikdo jim neumožnil jít na kyblíček/který si sebou ani nevzali/ takže to tam museli mít moc fajn ...samozřejmě krom toho vypnutého světla a topení které se jim taky nelíbilo...druhý den jednomu s těch magorú opuchla ta přilepená ruka-dlaň... tak volali k němu sanitku...

smode2
hodnocení

1x
Požadují čisté nesmysly, říkají si "vědci", ale nedokážou ani předvídat že se jim bude za pár hodin chtít na toaletu. To by souhlasilo*smich*
sony*
Oni si říkají " vědci "? Kdepak jste je slyšel ,že si tak říkají?

Je to hned v první větě toho článku, četla jste ho? I když je možné, že "jim říkají" vědci...

Sami si tak říkají - Scientist Rebellion ..

sony*
Organizace má název Scientist rebellion,v překladu "vzpoura vědců". To je název organizace.
Myslím,že to není totéž,jako když se řekne:"říkají si vědci."

hodnocení

1x

Většina aktivistů jsou magoři, jinak by neupoutali pozornost.*smich*

hodnocení

1x

Lidi jsou už asi úplně pitomí a ubozí. Před chvilkou jsem četla, že jiní aktivisté zase chrstli bramborovou kaši na obraz od Maneta. Já bych těm debilům přivázala ty pazoury na týden k nějakému zábradlí, a nedala jim jíst. Akorát vodu by dostali. Na to by neumřeli, ale zapamatovali by si to. Problém dnešního světa a lidstva je ten, že na podobné magory nejsou adekvátní tresty a oni se ničeho nebojí. A ještě na tom možná vydělají, protože se zviditelní a začne se o nich mluvit a o to jim vlastně jde. A ani náhodou nevěřím, že by za tím byly nějaké ušlechtilé cíle a že by opravdu chtěli něco změnit k lepšímu. To by to nedělali tak, jak to dělají. Nevím proč je napadlo protestovat tím, že chrstnou nečistotu na vzácná umělecká díla. I když je jasné, že je nepoškodí, protože tam jsou ta skla, ale co když nějakého idiota napadně to sklo rozbít?

hodnocení

Suzy, velmi pravděpodobně tam nebude úplně obyčejné sklo co je v oknech. Stačí tam dát lepený Connex a je to normálně nerozbitný.
A s tím přivázáním plně souhlasím. Nejlépe by bylo zase zavést pranýř. Pár dní na náměstí v pranýři. Jen o vodě. Hodně magorů by se po prvním pranýři začalo chovat normálně.

hodnocení

1x

Jak už jsem tady psal, pro mě aktivista a debil jsou splývající pojmy. Zejména tací, jako se zase vyrojili v Praze s geniálním nápadem na třicítku ve městě .

Ale jak jsem zjistil, jsou i vyjímky, jiné formy aktivismu - třeba tyhle aktivistky mi nijak nevadí *smich*

idnes.cz/...

ltz
hodnocení

0x
To nemůžou být vědci, ale magoři. Jdou se přilepit a ani si nevezmou pleny a ještě si budou stěžovat tam, kde je nikdo nezval.

cdnull
hodnocení

0x

Svou devolucí v Homo stupidus popírají Darwina. Dostanou bludný šutr od Sisyfovců?

lubosnovak
hodnocení

0x
Když nedělají nikomu škodu...
Tihle jsou horší: novinky.cz/...
break
Chytnout je u svýho auta, tak si je odsedím...

sony*
hodnocení

0x
Pro mě aktivisté magoři nejsou. Chtějí změnit věci, ktere se stejně v budoucnu musí změnit. Mají odvahu být i za magory a jdou za svou vizí.
A já se jim nesměju,já jim fandím.

Za vizí jdou i Jehovisti a normální člověk vidí, co to je za magory, kteří se díky svému přesvědčení klidně i zabijí.

sony*
To je ovšem úplně jiná vize. Nic společného nemají.

Společné mají.

Za cílem jdou přes mrtvoly. Přivazovat se ke stromům, hladovět, lepit si ruce vteřiňákem? Je to normální?

sony*
Žádné mrtvoly za sebou nenechávají.
Ale já vás nepotřebuji přesvědčovat vůbec o ničem.
Mějte svůj pohled na ně a mě ponechte pohled můj. O. K.?
hodnocení

Jdou si za svoji vizí, ale naprosto nevhodným způsobem. Přilepením se k čemukoliv a kdekoliv u ostatních jen vzbudí úšklebek a posměch. Tím to končí.

Mrtvoly přímo ne, ale zachází do extrémů. Jehovisti nechají klidně chcípnout člena rodiny k vůli nemožnosti přijmout cizí krev. Aktivisti zase hladověním padnou klidně do mdlob a poškození organismu :-D.

Já se tomu prostě směju. O.K.?

sony7
Jenyk: kdo posuzuje co je vhodný nebo nevhodný způsob?
Váš názor ještě nemusí být rozhodující.
hodnocení

Samozřejmě, že můj názor není rozhodující. Ale přilepit se k silnici, to udělá jen magor. Po vykopání ze silnice dopravit do nejbližšího blázince a vystavit fakturu za opravu silnice. Z blázince pustit až po zaplacení opravy silnice. Tečka, dalších slov netřeba.

sony*
Jistě. Sdelujete pouze svůj názor. A já nemám potřebu vám ho vyvracet.

I já tobě. ;)

Tím, že jdou a někde se přilepí, na žádný problém nepoukáží. Pouze v očích všech se zviditelní, jako magoři. Nikdo normální je za to chválit nebude.

Magoři to jsou. Chápal bych to v případě,že mají náhradní řešení.Jenže - elektřina se přece bere v zísuvce ...

sony*
Dragoncz: Vy mluvíte jménem všech?
hodnocení

sony, mluvíte za všechny aktivisty světa?

ltz
Aktivisté by měli existovat, ale protestovat a poukazovat by měli úplně jiným rozumným zpusobem. Měli by se chovat jako dospělí, ne jako nějací rozpustilí fakani. Měli by na svou stranu přilákat pozornost, že se něco děje, něco by se mělo změnit, ale ne tím způsobem, že vlastně oni svým protestem dělají ostatním škodu a nikdo je nemůže brát vážně. O to vlastně jde, že oni chtějí něco změnit, ale sami se chovají jako dobytek. Např. tito podělani zalepenci, vetření na cizím pozemku nebo nedávno jakýsi aktivisté, co lezli po střechách a odmítali slezt. No magoři.
sony*
Jenyk: já nepoužívám množné číslo. Takže hovořím za sebe
Opakuji - jde o můj nazor
sony*
A ještě pro jenyk: O jaké silnici to mluvíte? Tito aktivisté
byli přilepeni v areálu automobilového muzea.

Ono je úplně jedno, jestli se to přilepilo k silnici a nebo ten, ta, to k podlaze muzea. Pořád jsou to stejní magoři.

smode2

Sony, Vy zvlhle ráda takové nesmyslné slovíčkaření, že?*smich* Mimochodem, proč nemáte nick třeba Panasonic? ;)

hodnocení

Sony, ano, tito magoři se přilepili v muzeu k podlaze.
Ale mnoho jiných magorů se lepí vteřiňákem k silnici. Třeba tito. zpravy.aktualne.cz/...
Samozřejmě podobných se dá najít více.
sony*
Smode2 : Sony není pouze značka výrobce.
Významů má vícero
hodnocení

Sony, zaplatili ti magoři opravu podlahy v muzeu? Těžko se je podařilo odlepit tak, aby na podlaze nebylo nic vidět.
sony*
Jenyk :to se musíte ptát jinde. Nebyla jsem mezi prilepenymi ani nepatřím k zaměstnancům muzea.

Hlavně to jsou přímo ukázkoví pokrytci. Třeba Greta vříská na summitech G8 ,,Jak se opovažujete?´´ A nějak vůbec nevidí, že třeba Rusko jde úplně opačnou cestou - zavádí výrobu aut bez jakýchkoliv protiemisních opatřeních a to už úplně pomíjím, že třeba tanky fakt neplní žádné EURO. Stejně tak válečné akce silně devastují mj i životní prostředí. Proč nejde vřískat na Putina? Proč se takoví pseudovědci nepřilepí před Kreml? Smysl by to dávalo, poškozuje přece životní prostředí daleko víc, než celá EU. Jenže - ono se to rebeluje, když ví, že budou v palbě novinářských blesků, to jim náramně vyhovuje. V tom Rusku by se totiž nejspíš dostali do jiné palby, která by se jim líbila daleko méně, že..

hodnocení

Sony, v aktivistických kruzích se asi o náhradě vzniklých škod nehovoří, že?
sony*
Jenyk: já nemám žádné zprávy o čem se mluví v jejich kruzích. Vy ano?
hodnocení

Nemám, proto se ptám.

sony*
Jenyk ptejte se v těch kruzích
hodnocení

Já s nimi nechci mít nic společnýho. Ale vy jaksi máte, alespoň sympatie.

sony*
Jenže já pro ně nemám dotaz. Ten máte vy.
hodnocení

Takže ničit cizí majetek je úplně v pořádku.

Majetek je přece vedlejší, když mají tu... no ... vizi ! *smich*

sony*
Nikde jsem nezachytila žádnou informaci o zničení majetku. Vy se něco domníváte a chcete abych vám přitakala. Pročpak vás tolik zneklidnuje,že můj názor je jiný?
hodnocení

Nezneklidňuje mě jiný názor.

Ano, o poškození cizího majetku nebyla řeč, ale dá se odlepit od podlahy, silnice či čehokoliv jiného bez poškození? Pravda, když poleju silnici rozpouštědlem, abych magora odlepil, tak poškození silnice nebude nic drastickýho. Ale na pěkný podlaze muzea to prostě musí zanechat následky.

sony*
Jenyk,tohle vám nemůžu objasnit,ale vy klidně pátrejte dál jaké stopy zanechalo lepidlo na té podlaze.

Vteřiňák bez poškození odlepuje (rozpouští) Aceton. Ten některým plastům nebo dřevu nevadí.

break
hodnocení

0x
Je to banda hovado. Takovými protesty jen nás*érou ostatní. Kdyby raději přispěli něčím opravdovým, přinášeli řešení a komunikovali normálně s veřejností, tak by se možná začlo něco dít. Takhle se na ně obyčejný člověk dívá jen jako na tupce (což taky většinou jsou) a pojem ekologie se bohužel stává sprostým slovem.

hodnocení

0x

Někteří lidé se holt nemohou smířit se zbytečností své existence.

A tak si najdou větrný mlýn a bojují proti němu.

hodnocení

Tohle se taky povedlo *smich**smich*

zpravy.aktualne.cz/...

To je luxusní :-D

A ještě ke všemu je ta ženská tlustá jako prase, a určitě má mimo jiné nadměrnosti nadměrné vyměšování, a nadměrné pocení, a tak spotřebuje větší množství papíru, a jiných toaletních potřeb, a ty také planetě škodí. :) A možná, že trpí i nadměrnou plynatostí.

A možná, že trpí i nadměrnou plynatostí.

Tak se může přidat mezi kapelu k lesním rohům

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]