Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lázně v listoapdu boty

Od: kacka® odpovědí: 8 změna:

Ahoj, pojedu v listopadu do lázní a nevím zda si mám vzít sebou ještě nějakou jinou obuv na chození po venku.Jde o malé lázně.Odvoz zatím nevím jestli klapne a kufr mám velký, už i tak bude dost plný a možná by se mi tam ani další boty nevejdou.Musím mít dovnitř sportovní, přezůvky a k bazénu.Možná bych si vzala ještě otevřenější mokasínky, kdybych se musela přezouvat na jídlo i na procedury budu docházet jinam. Ale venku by mi v nich už byla zima.Na sobě na chození ven budu mít kotníčkové zateplené boty.Vůbec nemám předstvu jak tam budou chodit lidi oblíkaní.Bundu beru podzim zima, možná kabát pokud ho někam umístím.Je to bohužel špatné roční období, kdy ráno je zima, ale odpoledne zkraje měsíce můžou být teploty vyšší.Budu ráda, když se tu podělíte o své zkušenosti kdo jste byl v lázních ve stejnou dobu.Děkuji..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
V čem se liší na obouvání lázně a běžný život doma?
Vezmi si ty, co normálně nosíš a je vyřízeno. Jak tam budou lidé oblékaní na tom přeci vůbec nesejde. Proč dělat z komára velblouda?
tomaso
To bych nechal ať si vyřeší ženský, boty se neřídí zákony logiky, to chlap nemůže nikdy pobrat...
Svatá pravda, svatá pravda.

etana*
hodnocení

2x

Určitě bych si vzala dvoje boty na ven, chodit čtyři týdny denně v jedněch, to nezní moc lákavě, navíc by stejně asi došlo k tomu, že byste si nějaké v průběhu pobytu musela koupit. Pokud tedy nejste ten typ, co chodí celý rok v jedněch škrpálech. Nevíme, kam jedete, někde je ještě pěkně a jinde jsou to skoro hory. Takže určitě mokasínky, balerinky nebo něco podobného, co když půjdete na nějakou společenskou akci, bývají tam divadla, koncerty apod. Nebo tancovat.

Kdysi jsem si do Tater na rekreaci vzala jen pohory. Ideální obuv, ovšem po příjezdu...hotelová hala s béžovým kobercem, všude jemná křesílka, další hosté v parádních šatech a na podpatcích...týden jsem tam dusala jako dřevorubec na jídlo, byl to trochu trapas. Takže bych při balení spíš oželela něco jiného než náhradní boty.

hodnocení

1x

Vzala bych si podzimní oblečení. Nevím, kde lázně jsou, já jsem byla v Janských lázních, na jaře a zima tam byla daleko větší, než dole v nížině. Takže raději něco teplejšího, než lehké oblečení. Boty bych volila hlavně sportovní, hodně jsem chodila po okolí a ty zateplené budou určitě také dobré. Netahala jsem s sebou žádné lodičky a vyloženě společenské šaty. Na tanec mě neužilo. Zato na Černou horu jsem vylezla po svých a také jsem si dala se svým krátce umělým kolenem hřebenovku do Pece. Ať se spolu poznáme! Proto preferuji sportovní oblečení, nepromokavou bundu, malý batůžek a trekové hole.

Pokud jste někde v nížině, není třeba zimní oblečení. Tady u nás, v lázních Bohdaneč, stačí pořád jen lehké pláštíky a kostýmky. Záleží, kam jedete a jaké jsou Vaše koníčky. Zda se chcete pohybovat jen v areálu lázní a popíjet v kavárně kafíčko, či vyrážet do přírody. Jaga.

hodnocení

0x

V tomto období musíte počítat jak s teplem kolem 15 stupňů, tak i teplotami pod 5. Takže i všechno zimní, i lehčí kabát a podzimní boty. No, pořád je lepší, aby člověku bylo občas teplo, než aby mrznul.

ltz
hodnocení

0x
Už teď v říjnu se nosí zimni bundy a kabáty. Takže i obuv zimni, tu která je pro vás vyzkoušena, pohodlná na chozeni. Stačí úplně jedny. Těžko bude v listopadu jarní pocasi na nějaké lehčí boty. To by bylo zbytečné se s tím táhnout. Ať se vám tam líbí.

hodnocení

No já pojedu do malých lázniích Slatinice.Listopad je počasím už dost chladný, takže teplejší bundu a pokud se mi vejde i kabát, jinak asi nic víc, lehčí co nosím ještě teď už nechám doma.Boty asi tedy jen ty jedny, které budu mít na sobě zateplené kotníčkové,možná mokasínky, ale venku už mi v nich bude zima, tenisky bych stejně moc neunosila.Pokud bych šla někdy na nějakou delší túru, tak si vystačím s těmi kotníčkovými, stejně se v tom chladném počasí už nic moc podnikat nedá. Jinak na tance nejsem, divadlo tam nebude, jedině nějaký ten koncert.Beru klasické společenské kalhoty, bílou halenku a celkově moc sportovního sebou mít nebudu, akorát do tělocvičny, jinak normálně oblečená, i hezčí svetřík a kalhoty, tím se nic nepokazí.Děkuji za přání, no hlavně vydržet zdravá, abych mohla nastoupit a i tam, přeci jen podzim je zrádný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]