Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dělám takový průzkum do školy, proto budu ráda za odpovědi.
Pokud byste si kupovali produkty obsahující jedlý hmyz (cvrččí mouku), jaké byste měli k produktům časté dotazy? Co konkrétně by Vás zajímalo (výroba, info o hmyzu, výživové údaje, atd.)
Díky moc,
Erika
p.s. fotky jsou ilustrativní
p.s: mám to do předmětu Marketing, obor potravinářství
ZAjímalo by mne totéž co u ostatních potravin: Doba expirace, země původu, místo výroby, výrobce. A obsah: na všechno jsou normy, tak na housenčí bílkoviny rovněž. I tam budou zdravotně závadné "padělky", sleduje pečlivě naše SZPI. Hůře se toto zjišťuje na festivalu cizích zemí nebo rovnou na trhu v Africe - tam je risk zvědavost. Ale cvrček či kobylka jsou připravení čerstvě = plus.
Když mi vadí pohled na toho hmyza, na ten cvrččí obrázek i ten název, jestli není lepší to namlet, třeba do nějaké sušenky, kde to nepoznám a budu i tak obohacena o tyto proteiny.. Že to ani nebudu vědět, co to chutného jím. Prostě udělat to tak, jako s tím červcem nopálovým, který se používá běžně k barvení potravin, třeba jogurtů a lidi ten fakt zjišťují až po letech, kdy si na ty růžové jogurty zvykli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.