Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ven s klukem - co si o tom myslite vy?

Od: katerina5 odpovědí: 12 změna:
Dobry den, zitra mam jit ven s jednim klukem, ktery se mi docela libi. Napsal mi, jestli bych s nim nekdy nechtela jit na prochazku, takze jsme se domluvili na cas a kam pujdeme. Nevim ale co si o tom mam myslet, jestli se mnou chce jit jen jako s kamaradkou nebo neco vic... Protoze vim, ze uz byl takhle venku se dvema holkama v mem okoli. Co si o tom myslite vy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím si o tom, že se mu líbíš a jsi mu příjemná. Nech se překvapit, jestli chce kamarádku nebo něco víc. Ono někdy dobré kamarádství je k nezaplacení. Ty se chovej kamarádsky a uvidíš, jak se to vyvine. Ale nedělej si žádné iluze, nic to nemusí znamenat, abys nebyla pak zklamaná. Třeba shání každý týden jiné děvče na líbačku a nejsi pro něj nic vyjímečného. To my nemůžeme vědět.

smode2
Maky zbytečně se namáháte, pravděpodobnost že si tazatelka přečte odpovědi je blížící se nule :)

Asi máte pravdu, ale co už...:-D

katerina5
Nahodou precetla ;)
katerina5
Nechavam se tedy prekvapit
smode2

Katko, Vy VPNkujete? ;) Jak jste poznala že byla otázka přesunuta do volné diskuze? :)

katerina5
smode2: existuje zde tlačítko vyhledávání a taktéž umím číst, to je ale překvapení co? ;)
Ano smode mám Velmi Príma Náladu *tuc*
smode2

Katko výborně :) jste skvělá ;) tedy k otázce: jestli jste ještě nešla, na prochajdu jděte*palec*

katerina5
Smode nevim teda co je VPNkovat, ale nevidela jsem nikde svoji otazku, na kterou jsem se ptala, tak jsem se divala vsude i do diskuzi a tam jsem ji nasla.
katerina5
Navic ta odpoved predtim neni ode me

hodnocení

0x

Pukud neni gay, tak urcite s tebou nechce jit jen jako s kamaradkou. Jednoduche jako facka. Kluci si kamarady mezi holkama nehledaji. Tema se muzou stat jen tak nejak prirozene, ale urcite ne, ze Te pozve ven, aby se jen kamaradil.

suknickar
hodnocení

0x
Nejdůležitější je si uvědomit Katko že on si k tobě dovolí jen to co mu ty sama dovolíš! Pokud mu tedy velmi snadno a rychle nabídneš kamarádství s výhodami (jako drtivá většina mládeže) tak se k tobě tak bude chovat. Doporučil bych neprojevovat žádný velký zájem, že se ti líbí nebo že ti je sympatický. Ať se chlapec snaží a ukáže jestli chce kamarádku a časem něco více, nebo jen nahánět sukně. Hlavně v klidu a v pohodě v životě se hodně krát spálíš a je to důležité, budeš moct předpokládat jak se budou chovat jiní. A kluků je spousta, jak chytrých tak hloupých i když pěkných.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]