Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkný den
Prosim vás zkoušel tady někdo dohledavat zlato nebo jine kovy dohledavačkou bez detektoru? chci si koupit a zkusit to ale netuším jakou aby brala co nejvíc do hloubky. Děkují moc lidičkové
Dobrý den, já mám perfektní dohledávačku (bez detektoru), která bere do hloubky asi 25 cm (záleží na tvrdosti zeminy, resp. mohutnosti přítlaku/příšlapu). Z jedné strany je kovová a ostrá, z druhé strany je dřevěná a oblá. Koupil jsem ji před léty ještě docela levně a výhodně pod obchodním názvem rýč. Zdravím!
Odpověď jsem volil vzhledem k umístění dotazu do humorné rubriky. Takže, rýč = rýč (libovolný).
Zdravím děkují, pěkný rýč ale takhle jsem to nemyslel. Ale i tak děkují za odpověd do budoucna když bude potřeba nový
bavím se o Dohledávačce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.