Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rána do lopatky

Od: lopatka2 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat. Dnes jsem vstával a nademnou byla traverza a praštil jsem se do zad jak je lopatka občas to bolí. Mohl jsem si ji nějak poškodit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

12.10.22 14:40
hodnocení

1x
Mohl.

etana*
hodnocení

0x

Mohl, ale není to tak snadné, zrovna lopatka je hodně odolná, takže jen tak nějaké praštění nestačí. Bolí to, protože jste si zhmoždil kůži a podkoží - tedy pravděpodobně, přesně by to zhodnotli jen lékař ortoped. Ale takhle na první pohled to vypadá jako prkotina.

hodnocení

0x
Staré moudro říká, že naraženina často bolí víc než zlomenina. Máš to zhmožděné čili naražené. Pár dní tě to bolet bude. Představa, že bys si lopatku náhodným pohybem zlomil je nereálná. Můžu tě ujistit že když chci rozbít vepřovou lopatku podobné síly a velikosti jako je lidská, tak na to jedna rána tupou stranou sekery nikdy nestačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]