Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starosti o kamaráda. Máte taky takovou zkušenost?

Od: sss odpovědí: 4 změna:
Ahoj,
Chci se zeptat, mám kamaráda co při každé návštěvě chce dost pít. Bez toho s ním nejde moc pokecat i tak většinou moc nemluví. Vždy při návštěvě vyžaduje nějaký tvrdý alkohol. Starám se vždy o pohostinnost nicméně v jeho případě to tak nikdy nebylo, popřípadě malá snaha.
Máte taky takovou zkušenost?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dost nejasný dotaz. O co jde, co to je za kamaráda? Účel návštěvy? Stará poučka praví, že alkohol odstraňuje zábrany, předsudky, podprsenky a kalhotky...

hodnocení

0x

Takové kamarády nebrat! Jen se lepí na toho, z koho něco má!

tom*
hodnocení

0x

Dotaz je asi brekot: kamarád mě přijde vysát ale sám mě u něj doma nepohostí...

no tak když to není kamarádka tak ho prostě nepouštěj k sobě.

hodnocení

0x

Nerozumím zcela otázce - PŘI KAŽDÉ NÁVŠTĚVĚ CHCE DOST PÍT. Znamená to, když on přijde na návštěvu k Vám, nebvo když přijedte Vy k němu?*nevi*

1/ Pokud si bohatýrsky nalévá u sebe doma, když Vy jste u něj na návštěvě, je to jeho věc. Platí si to sám. A ničí si své zdraví. V tom případě ale Vy u něj nepopíjejte. Myslel by si, jak mu to příště vrátíte.

2/ Pokud se ale domáhlá chlastu při návštěvě u Vás, nic bych mu nedala. Nejste povinen nakupovat láhve alkoholu jen proto, že Pepek přijde na návštěvu. Uvařte mu kávu nebo čaj a řekněte, že doma nic nemáte. Když takto proběhne několik návštěv, vsadím se, že k Vám přestane chodit. A budete mít po starosti. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]