Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Množství kiwi

Od: kiwi odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat. Každý den večer si dám jedno kiwi. Nyní jsem našel na internetu tento článek.
nevimnews.cz/...
Mohu oslepnout?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Že by další troll nebo jen nesvéprávný jedinec, bezmozek?!

hodnocení

2x

No mne teda rozesmálo to sdělení, že některým dobrovolníkům kteří to kiwi jedli, zezelenala moč a vypadaly vlasy. To Vám fakt nepřišlo k smíchu? Ale jestli ne, tak zrovna Vy byste vůbec nic z těchto stránek číst neměl. Jasně tam upozorňují na to, že si všechno vymýšlí. Ale jestli to byla nějaká skrytá reklama na tento web, tak třeba mne by to nebavilo, protože takové čtení je pro mne ztrátou času, ten dokážu uplatnit jinak, než čtením hovadin. Asi to je pro lidi co se nudí a sami nic neumí, tak vyhledávají takovýto druh zábavy.

tomaso
hodnocení

1x
Určitě, tento vědecký článek to jen potvrzuje.

kiwi
hodnocení

Tak teď nevím co budu dělat že já jsem to jedl. Musím teda jet na oční
Jeď na oční..Po vyoperovaní očí budeš mít jistotu, že se škodlivost kiwi nedostanete až do mozku...To by byl tvůj konec...

hodnocení

0x

nevimnews.cz - o nás:
Zprávy a texty na této stránce jsou vymyšlené. Jakákoliv podobnost s reálnými osobami či událostmi je zcela náhodná. Žijeme ve světě, ve kterém každý ví, co je pravda - a my se nebojíme přiznat, že nevíme.

Lidé na tomto webu se baví tím, že píší nesmysly, zřejmě jsou poněkud vyšinutí, ale aspoň to sami uvádějí, že jejich články jsou fejky. Proč tam chodíte? Neumíte si na internetu najít něco seriozního?

liska5
hodnocení

0x

Všeho moc škodí, ta kyselost asi nesvědčí žaludku ani ledvinám, ale tohle nadnesené, prostě blbost. Nejde o pět kilo denně, ale pár kusů. Mimochodem už bych taky znala pár slepců. Kamarádce se rozlezlo na zahradě kiwi a oni teď jiné ovoce nejí.

hodnocení

0x
Za 10 let se zase ukáže, že někdo udělal chybu v desetinné čárce jako kdysi se železem u špenátu. A chudáci Pepci námořníci co celé roky nespali strachy že oslepnou protože si dali kdysi 3 kiwi naráz se konečně vyspí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]