Nejste přihlášen/a.
Je potřeba po operaci lupavého prstu, prostředníčku,jít na rehabilitaci. jsem týden po operaci,dnes mi sestra sundala obvaz a nechala volně,za týden další jdu na kontrolu a případné vyndání stehů,doktor mi řekl,že záleží na mě,že není ani rehabilitace nutná,byla bych určitě radši,ale nevím,že prý se to může rozhýbat i tak,dík
mám to asi 4 měsíce, ale dost mě to bolelo a přeskakovalo a to najednou, nebyla žádná pauza, tak jsem to řekla mýmu ortopedovi, jedině operace to vyřeší, opíchal to okolo,vše se dá vydržet, a pak rozřízl a spravil,pak stehy,za 14 dní možná vyndání stenhů,podle hojení,pak cvičení,hýbání prsty a pod.ale operace nic není,jsou horší věci.d
Lékař předpokládá, že běžným každodenním používáním ruky se prst rozcvičí. Většinou to stačí. Já bych si ho ještě přiměřeně masírovala, třeba kostivalovým gelem nebo čím by mi doporučili v lékárně. Známá měla po operaci zápěstí a taky jí řekli, ať si často cvičí sama. Mačkala různě velké molitanové míčky, a dávala si na zápěstí nějaké léčivé mazání z lékárny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.