Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy zacinate nakupovat vanocni darky?

Od: lizza odpovědí: 14 změna:
Dobry den, kdy zacinate nakupovat vanocni darky? Zrovna jsem narazila na dva (kosmeticke balicky) za dobrou cenu. Tak nevim, jestli je koupit uz takhle brzo nebo ne. Od kdy nakupujete vy?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Loni jsme měli dárky pod smrčkem, letos bychom rádi aspoň jedli.

Pozor! letos je zakázáno ten smrček rozsvěcovat*smich*

ben®
To je tak dojemné *plac*. Ty dárky nerozbalujte, za rok se budou zase hodit.

No jo, ale co když tam má 2 svetry:-D

ben®

juraja - a za co by je Ježíšek koupil? Jedině snad charita by se mohla ustrnout.

Ten je dobrej, s tím nerozbalováním .. *smich*

hodnocení

1x

Od 1.1. nového roku

hodnocení

1x

Já jsem dárky kupovala průběžně, nesnáším něco na poslední chvíli. Teď jsem zůstala sama, pro vnoučátka dávám peníze, aby jim dcera koupila co já bych v dnešní době určitě nedokázala trefit. Celý život jsem dárky spíš ráda dávala, než dostávala.

Takže kupte, brzy není.

hodnocení

1x

Hned po vánocích.

hodnocení

0x

Vzpomínám. Loni jsem první dárek koupila při cestě do Kolína 3. září. Letos nemám dosud nic. Takže loni to bylo lepší.

Ale faktem je, že vybírám už jenom pro manžela. Dětem a vnoučatům dám nějaké peníze. Ono trefit se do vkusu, barvy, velikosti apod. nebývá vždycky právě šťastné. A kupovat nějaké hlouposti jenom proto, že jsou Vánoce? Proto ať si vyberou sami.

Takže čas už rozhodně je, proč ne? Jen nesmí mít obdarovaný mezitím ještě svátek či narozeniny, abyste to nerozdala dřív. :) I to se občas stane.

Na Vánocích mi vadí jedna věc. Z komerčních důvodů začíná vánoční běsnění už někdy v říjnu, čekám, že co nevidět začnou vystavovat kolekce a čokoládové Mikuláše už koncem prázdnin. Všude znějí koledy, všude se brká o nazdobené stromečky. A děti jsou tak vánoční atmosféry z obchodů přesycené a pak doma ten jejich stromeček už je ani moc nepřekvapí. To mi vadí. Za mého dětství se v prosinci objevily sem tam nějaké koule a řetězy, ale nastrojené stromečky jsme měli až doma. O to větší byla potom dětská radost. Myslím si, že dnešní děti přicházejí o hodně. Jaga.

tomaso
hodnocení

0x
Když je koupíte už teď, tak co se podle vás stane,že váháte, jestli je koupit?

hodnocení

0x

Tenhle rok v srpnu, minulý rok v listopadu, zaleží, jak mám náladu a inspiraci. Kosmetické balíčky se Vám nezkazí, neváhejte.

liska5
hodnocení

0x

Celoročně, mám těch lidí moc. Takže když narazím na nějakou hodně zajímavou věcičku, která mi k někomu z rodiny sedne, tak ji koupím a ukryju. Před Vánocema to pak balím a popisuji... a dokupuji. Tak už mám ukryto pár knížek, boží náušnice - jedny jako mailový zavináč, druhé jako psí tlapka :) , stolní hru, luk a šípy, šálu, suprovní peněženku, prstýnek s perletí, cyklist.rukavice,... A holkám k tomu vyrobím z korálků náramky podle jejich barev. A šmytec!

Myslím, že letos a roky následující nebudeme dárky hrotit. Koupím sadu baterií nebo svíček, a k nim přiložím tisícovku na energie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]