Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem divná, když nechodím do klubů?

Od: tereza* odpovědí: 7 změna:

Jsem opravdu divná, když nechodím do klubu, nepiju moc, nekouřím a nehulim jako vetšina mých vrstevníků? (18 mám).

Nějak mě to nikdy nebavilo a upřímně ani nezajímalo a radši jsem třeba s kamarádkou poseděla někde na kafíčku nebo na dobrém obědě. Ani mě neláká tam chodit, protože jsou tam většinou opilí lidi a já to nemám ráda a hnusí se mi to.

Odjakživa jsem spíše introvertní typ, ale nemám problém jít mezi lidi, jen zrovna kluby nejsou nic pro mě...pár lidí mi říkalo, že mě nechápu a že je to divné, tak nevím. Od 15 jsem mám na prvním místě školu a fitko a právě fitko je způsob mé socializace, mezi lidmi se kterými si mám co říct a udělám navíc i něco pro své tělo...

Jsem opravdu divná nebo je to normální, že i v mém věku nemusí člověk chodit do klubu, aby byl šťastný a vrstevníci to jen nechápou?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Neboj, si naprosto vpořadku.

tyler
hodnocení

4x

Jste i nejste zároveň *slunce*

Povím vám příběh. Jednou jsem na vesnické chlastačce poznal dvě holky - ségry. Byly téměř k nerozeznání jedna od druhé. S tím rozdílem, že jedna alkohol pila a měla kolem sebe zástup kluků, druhá nepila a nikdo se kolem ní nemotal. Ta první, co si mohla vybírat, ta byla pro každou srandu (počestně, nebyla to žádná lehká děva) a byla s ní zábava, ta druhá působila nudně a vzhledem k tomu, že nebyla ničím "zkažená", tak i trochu divně. S odstupem času mi došlo, že ta nudná a divná dívka byla vlastně ideální ženská pro život, rodinu a děti. Ta druhá byla sice zábavná, ale taky "rizikovější" co se budoucnosti týče. Takže z pohledu 18 letého hocha (pařmena) - jsi divná, nudná. Z pohledu skoro třicátníka - jsi ideál, pokud ti tohle přesvědčení vydrží a není to jen nějaká "póza". Jen je třeba myslet na to, že kvality, jaké máš, zatím asi ne každý vrstevník ocení.. Zatím...:)

hodnocení

2x

Kamarádky chodí do klubu důchodců a já ne. Divná si nepřipadám. :) Divná rozhodně nejste, do ničeho se nenuťte.

smode2
hodnocení

1x
Jen si ujasněte zda Vám nechodit tam opravdu vyhovuje na 100% a nejedná se jen o nějaký druh běžného strachu v dospívání (a ve skrytu duše byste tam kalila ráda). Tedy je to v klidu a v pořádu, dokud Vás ve 40 nebo v 50 letech nenapadne začít obrážet kluby a případně i měnit chlapy jako ponožky, protože budete mít najednou pocit, že jste si v dospívání pořádně neužila :) Příkladů jsou stovky - mnohdy do té doby na první pohled věrné, pracovité, oblíbené i jinak spořádané manželky *pozdrav*

ltz
hodnocení

0x
Divná nejste. Každý si žije svůj život po svém, tak jak mu to vyhovuje. Mladí i potom lidi staršího věku. Vrstevníci, co vás nechápou, jsou možná se svými cigaretami nebo alkoholem štastni, ale to vy jste určitě také. A takové nějaké kluby vám ke štěstí prostě nechybi.

smode2
hodnocení

0x

Vidím že jsme byli opět vykopnuti do volné diskuze - dozví se vůbec nějak tazatelka Tereza, že byla její otázka třeba minutu po vytvoření přesunuta do volné diskuze (jako v tomto případě)? A nebo si klasicky řekne 1. kde je má otázka? 2. oni ji hlupáci smazali? 3. sem už nikdy nevkročím. :) Není divu že tazatelé často při vykopnutí do volné diskuze už nereagují - jestli o tom neví, odpovědi zřejmě ani nečetli..

liska5

*mir*Tak to se přidám. Dozví se tazatelka, že byl její dotaz přesunut do volné diskuse?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]