Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Často na záchod - proč jen ve škole?

Od: alenka11* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,Ahoj.

Mám problémy s močením. Ale pouze ve škole,nevím proč doma třeba o víkendu se vzbudím a jdu na záchod na malou.A znovu jdu třeba až za 4-5 hodin/y.Ve škole chodím po každé hodině (hodina trvá 45 minut ) a někdy se mi bohužel chce i v té hodině.Prostě nejsem schopná to vydržet a když příjdu domů chodím na wc pouze tak 3 krát za den! Ráno,potom někdy odpoledne a večer před spaním. Snažím se hodně pít,jenže s pitím mám velké problémy.Nepiji,vypiji pouze tak 1 litr denně možná 1,5 litru. Víc prostě nevypiju! :( Nejde to,navíc v hodinách nepouštějí na wc,což je velký problém.Snažím se to vždy vydržet,ale to se na židli vrtím.jak kdovíco. Prostě ty problémy s močákem mívám hlavně ve škole.Doma i někdy taky.Když vím,že ve škole mně nejde moc pít.Tak piji doma,každých cca.30 min vypiji jednu velkou skleničku sirupu nebo minerálky.Mám začít používat nějaké tablety jako je URINAL? Nebo něco takového,co obsahuje brusinky? Je mi 13 a chodím do 8.A ( Aby jste věděli).Problémy s močením jsem mívala už před tím,asi od 3.třídy.Prosím,poraďte mi. Prostě je to už i v té škole trapný chodit po každé hodině.§ostatní dětska tam třeba na wc nejsou vůbec za celou dobu a vypijí ve škole třeba 1-2 litry vody. Prosím poradte mi.Děkuji s pozdravem Alenka!:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj Alenko, pravděpodobně se bude jednat o problém psychiky. Nicméně určitě nebude na škodu, když o tom řekneš mámě a zajdete spolu k lékaři - urologovi. Bude to lepší,než nějaká samo-domo léčba, která může, ale také nemusí pomoci, naopak, pokud se jedná o špatnou diagnózu, mohla by uškodit.

alenka11*
25.11.12 11:01
hodnocení

Jojo :)

daniell*
hodnocení

0x

Problém bude asi z části psychický ale také asi urologický tedy zdravotní nesnaž se nutit pít pij jen když budeš mít pocit žízně. (samozřejmě ne tak že se napiješ jednou z den). Ale v tomto případě bude potřeba návštěva odborného lékaře tedy urologa musíš tam s rodičem sama tam nesmíš. Přeji brzké uzdravení.

hodnocení

0x

Psychika jistě bude hrát svou roli. ALe myslím, že i psycholog by tě nejprve poslal k urologobi, aby třeba neléčil zlomenou nohu zaříkáváním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]