Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volný čas jen hospoda

Od: luckaa odpovědí: 20 změna:
Dobrý večer, je mi 32 let a žijí s přítelem 30 , jsme spolu 9 let , ráda bych už založila rodinu , ale přítel ten veškerý volný čas tráví v hospodě a když je doma tak jen sedí u tv a pije pivo. Furt tvrdí jak to omezí ale je to furt to samé dokola už 4 roky a přijde mi že se to čím dál víc stupňuje to jeho pití. Nevadí mi když si ráz za čas zajde s kamarády na pivo ale aby veškerý volný čas trávil v hospodě než semnou, je pěkně hnusný. Už nevím co dál , už jsem z toho unavená , čas utíká a já se už nějak smiřují že nikdy mít děti nebudu...ztratila jsem s ním ty nejlepší léta. Máte někdo podobnou zkušenost? Můj názor je že rozchod bude nejlepší volba, takový lidí se nikdy nezmění

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Řeknu to asi takhle "A na co ještě čekáte"

luckaa
hodnocení

Sama nevím, asi není odvaha.
tomaso
Odvaha na co? Boji se, ze si najdeš někoho, kdo kromě chlastani tě bude jeste mlátit?
asd1

Souhlas. Na co ještě čekáš? Chlastá a lepší to nebude, pokud chceš strávit život s ožralou tak s nim zůstaň..

hodnocení

7x

Utíkejte, dokud je čas! Je to notorik a lepší to nebude, naopak.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, hádám dobře, že k seznámení došlo také v restauračním zařízení a "pod vlivem"? Možná jste na tom obdobně a partnerovu zálibu znáte od začátku, tak si nestěžujte. Zdravím!

hodnocení

4x

Hned zítra tento vztah, který nemá budoucnost, ukončit. Ale ve střízlivém stavu.

Najdete odvahu?

break
hodnocení

3x
Ten se těžko změní...

liska5
hodnocení

3x

Nečekejte doma, až se chlap vrátí z hospody. Najděte si koníčka /nebo i brigádu/, kde se hodně vyskytují chlapi a snažte se potkat někoho normálního. On při svém životním stylu ani nebude vnímat, že jste o víkendu pryč. Pak se Vám lépe podaří odejít. Jen buďte aktivní.

hodnocení

2x

Pokud se pán už 9 let válí denně v hospodě, věřte, že se nezmění. Pravdu máte v tom, že chlap musí občas mezi chlapy, ale vysedávat denně, to už je alkoholik a hospodský povaleč. Navíc chlast je v dnešní drahé době nákladný koníček. Dává vůbec peníze na chod domácnosti?

Na co ještě čekáte? Ve Vašich letech jsem měla 2 děti, 9 a 7 let. Promarnila jste zbytečně hodně roků, které Vám nikdo nevrátí. Za tu dobu jste mohla "pana hospodského" kopnout s klidným svědomím do pozadí a najít si normálního muže. Velkou část viny máte i Vy. Ten Váš druh, když viděl, že mu tento život tolerujete, neměl důvod něco změnit. Vy jste uvařila, vyprala, postarala se, on mohl v klidu chlastat. Nechápu, že Vám to začalo vadit až po tolika letech. Na co jste čekala? Ten dobrák měl letět dřív.

Nejlepší řešení bude rozchod. Ale je fakt, že už nejste žádná mladice. Proto v touze po dítěti nevlítněte kolem krku nejbližšímu, kterého potkáte. Mohl by to být stejný ptáček. Důležité je vybrat si správného, spolehlivého partnera. A to nějakou dobu trvá. Lepší bude, když se smíříte s tím, že děti mít nebudete. A kdyby se to náhodou povedlo a prima chlap se objevil, bylo by to pro Vás jako bonus. Jaga.

break
Smířit se s tím, že nebude mít děti, protože ji je lehce přes 30? To jsou názory...

Lepší si připustit možnost, že děti už třeba nebudou, než skočit do náruče prvnímu joudovi, který sice udělá dítě, ale jinak bude k ničemu. Partnera je třeba si dobře vybrat, nenaletět prvnímu. A pokud se podaří toho správného najít /ve 32 letech život rozhodně nekončí/, může mít paní ještě dětí jako smetí. Snad jste to teď už pochopil. Jaga.

break
Já to kapíruju , ale dnes je normální zakládat rodinu po třicítce. S dobou minulou se to nedá srovnávat

michalverner
hodnocení

2x
Mě by zajímalo proč utíká z domova do hospody.Spokojený člověk nemá důvod utíkat.Třeba jste nudná a zkrátka ho nebavíte nebo (s tím jsem se setkal u známého) žena neustále hovoří o dítěti.Tím neustále myslím opravdu neustále.
Vás neznáme takže kdo ví zda nejste třeba semetrikou.

Možná by partnera zaujalo, kdyby mu paní hrála loutkové divadlo, předčítala pohádky obskakovala ho, nebo jakou zábavu byste vymyslel? Možná by ho ještě mohla naložit do auta a jet s ním na výlet, za ušetřené peníze zařídit dovolenou atd. Od toho je chlap, aby se podílel na chodu rodiny, aby byl občas doma a třeba něco opravil, zeptal se ženy, co by chtěla dělat o víkendu, projet se na kole atd. Je mnoho možností a podle mě hospoda je na posledním místě. Muž chodil na hokej, fotbal, tenis , později s dětmi , ale společně jsme jezdili na výlety, na chatu, v létě se koupat, v zimě na lyže atd.

michalverner
Příklad kolega z práce...hypotéka na dům 5 let starý.Přijde domů po dvanáctce v 18:30 (fyzicky náročná práce).Jeho žena (zaměstnaná na 4 hod.):kamarádka má novou koupelnu.Taky by si mohl s tou starou něco udělat.To to neumíš?Sousedka jede s přítelem do Egypta.Já chci taky.Co budeme jíst?Uvaříš?Ty jsi tak neschopný.Ostatním holkám vaří manželé.Jo a chtěla bych dítě.Proč nemáme dítě?S jiným bych dítě už měla.Jo vynes koš a je potřeba vytřít chodbu.Nedělej že jsi utahaný.Zítra chci jet na výlet,ale nevím kam.Něco vymysli.Mě nebaví sedět doma a nechci něco vymýšlet,ale aby mě to bavilo.Nebudu se ale někde trmácet.Třeba kamarádka byla na romantickém výkendu.Jiný chlap by mě tam vzal.Proč mě tam nevezmeš?Potřebuju si koupit šaty.Ty mi nikdy nic nekoupíš ...
Tato žena si pak stěžuje jak má nudného muže který je naprosto neschopný,nudný a nedovede zaopatřit rodinu (jí).
Na jednu stranu se všude říká jak je žena samostatná a emancipovaná a na druhou je jak rozmazlené dítě které potřebuje neustálý zájem,ale narozdíl od dítěte je nepřípustné jí umravnit.

Tohle neznám - nezažila jsem.

nov
hodnocení

2x

Položte si jednoduchou otázku: Chci mít děti s alkoholikem?

etana*
hodnocení

2x

Samozřejmě že rozchod, žít na hromádce devět let s nějakým joudou, kam jste dala rozum? To jste tak strašná, že nedokážete vyjít mezi lidi a najít si někoho lepšího?

hodnocení

2x

Sice píšete, že jste s ním ztratila svá nejlepší léta, ale nemá cenu plakat nad rozlitým mlékem. Dokud člověk žije, není nic ztraceno. Jste ještě mladá, ale musíte jednat ted hned a začít si žít svůj život, at už sama nebo s jiným mužem, ale hlavně bez toho hospodského povaleče. Také nevíme, jestli je byt váš nebo jeho. Bud ho vypakujte, nebo od něho odejděte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]