Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přišlo mi: RONDO, dobili jsme Vám počet zatočení

Od: liska5 odpovědí: 5 změna:

Nevíte, co to znamená? K těmhle divným mailům nemám důvěru.

Píšou můžete si znovu zatočit a vyhrát 125 000Kč. Jak znovu? Já jsem ničím netočila.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Podvod to neni, dava to rada eshopu za nakup, ale nema to smysl. Ja uz jich mam asi 3 tis a po vyzkouseni nereaguji. Bud si vytocite min slevu na nektere vyrobky nebo si vytocite 1 dilek a na ziskani odmeny musite jich slozit moc do obrazce a vetsinou vam prijdou i stejne.

hodnocení

3x

No Rondo neznám, nicméně takové různé maily s ,,neuvěřitelnými´´ nabídkami chodí celkem pravidelně. Neřeším, hned to mažu do spamu.

hodnocení

3x

Nedávno jsem o tom něco četl, šlo o nějaké body v obchodech, o možnost výher atd. Vyloženě škodlivé to nebylo, ale taky asi nikdo nic nevyhrál...

doplněno 25.09.22 14:24:

Tady

liska5
hodnocení

Berger, díky, pochopila jsem. Ale neoslovilo mne to.

hodnocení

2x

Jenom 125 000kč? Mně chodí emaily že mi darují 100 000euro nebo pak 1 000 000 us dolarů!

SPAM ihned mizí ve spam koši!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]