Nejste přihlášen/a.
Myslím,že sama víte,že těžko poradit. Dnes si těžko vyberete zaměstnání,kde by bylo všechno v naprosté pohodě, pokud nemáte nic jiného, tak vám nezbyde než zatnout zuby a dělat podle smlouvy. Ale nevím jak- nechat stát frontu? Já být v té frontě a mít vyrovnané zboží na pásu, tak by mi to hrozně vadilo. Proto bych tam chodila jen minimálně. Dnes to není jako dřív, kdy vedení záleželo na spokojenosti zákazníků a personálu. Zažila jsem to osobně,tak vím, o čem píšu. Dnes jsou na prvním místě oni a tržby, a pak zákazníci a někde daleko zaměstnanci.
Myslíte tesko? tak Češi jsou známí tím jak pracují extrémně mnoho za extrémně málo peněz. Skočila jste jim na špek. Tentokrát souhlasím s Etanou. Jinak je docela sranda, jak je dneska běžné dostat padáka i za to že jste například špatně zavřela dveře..no, jak píšu, Češi si nechají líbit skoro všechno. Nic si z toho nedělejte, čeká Vás lepší práce někde jinde..
V našem Tescu mi vadí především veliké drátěné klece se vším možným, které blokují úzké uličky. S vozíkem neprojedete. Jen málokdy je u toho doplňovačka, obvykle to tam trčí osamoceně, jakoby zapomenutě.
Kasa bývá otevřená pouze jedna /ze šesti/, fronta zákazníků se u ní vlní jako had. Proto raději chodím, pokud mám menší nákup, na samoobslužné kasy. I když tím beru pokladním práci.
Vidíte, ve své naivitě jsem si myslela, že doplňovač jenom doplňuje do regálů zboží. A pokladní jenom sedí na kase a účtuje. Že se tyto profese zastupují, jsem nevěděla. Ale je to asi logické. Pokud v prodejně není moc lidí, proč by seděla pokladní na kase? Tak jde pomoci jinam.
Vzpomínám: u nás na vsi byla prodejna zhruba 5 x 5 m. V ní vedoucí a současně jediná prodavačka, které nikdo neřekl jinak, než "naše Mařenka." Vyrovnala zboží, obsloužila, spočítala nákup. Na proužek papíru inkoustovou tužkou. Pro každého měla úsměv, dobré slovo. Kdyby dneska žila, to by se, chudák, divila. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.