Nejste přihlášen/a.
Měla jsem moc ráda Ivetu Bartošovou a kolikrát se zamýšlím nad jejím koncem. Zajímal by mě Váš pohled na její smrt. Vždyť ona ještě v roce 2012 vypadala tak hezky a bylo vidět, že má ještě chuť něco dělat. A pak v roce 2013 se strašně začala měnit, pak to léto, jak utekla s Macurou do Itálie... Koncem roku 2013 se ale zase změnila k lepšímu, dokonce se snažila zpívat a měla i koncerty, i když už bohužel ztratila její krásný hlas a celkově to už prostě nebyla ona. Tolik jsem ji držela palce a v dubnu 2014 mě šokovala její smrt. Co si myslíte, proč se tak rychle začala měnit? Myslíte, že to bylo dalším stádiem alkoholismu?
Ona to byla taková hodná holka a neměla na šoubyznys povahu. Talentovaná, milá, příjemná, ne taková držka jako Bílá, ale nějakým způsobem k sobě přitahovala lidim kteří jí v konečném důsledku škodili.
No, v době, kdy byla na špici se o ní v šoubyznysu tradovalo, že je tvrdá, nesmlouvavá, panovačná a že si vždy prosadí, co chce. Svou sestru v podstatě zadupala, nebylo jí cizí citové vydírání. Pak se trhla od Štaidla, protože na toho to neplatilo a chtěla všechno a hned, tím začaly její problémy. Smůlu na partnery tedy měla, ale poradit si od nejbližších nedala. A ten poslední hajzl ji nejspíš plánovitě umučil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.