Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konec Ivety Bartošové

Od: lenka9 odpovědí: 8 změna:

Měla jsem moc ráda Ivetu Bartošovou a kolikrát se zamýšlím nad jejím koncem. Zajímal by mě Váš pohled na její smrt. Vždyť ona ještě v roce 2012 vypadala tak hezky a bylo vidět, že má ještě chuť něco dělat. A pak v roce 2013 se strašně začala měnit, pak to léto, jak utekla s Macurou do Itálie... Koncem roku 2013 se ale zase změnila k lepšímu, dokonce se snažila zpívat a měla i koncerty, i když už bohužel ztratila její krásný hlas a celkově to už prostě nebyla ona. Tolik jsem ji držela palce a v dubnu 2014 mě šokovala její smrt. Co si myslíte, proč se tak rychle začala měnit? Myslíte, že to bylo dalším stádiem alkoholismu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rajskyprotlak
hodnocení

3x

Uštval ji bulvár, to tvrdím od začátku, má ji na svědomí.

Bulvár do ní chlast necpal to musela sama. Kdyby místo "samaritánů" co se o ní přetahovali vyhledala odbornou pomoc, nemusela takhle skončit.
rajskyprotlak

Ne, bulvár do ní chlast necpal, o tom ani nepíšu. V léčebně byla, i tam ji vyšťárali, a pak ji pronásledovali na každém kroku a jen čekali na její selhání. I pro odolného člověka to musí být zničující, natož toho z křehkou psychikou. Byl to hnus, co kolem ní bulvár prováděl.

hodnocení

2x

I přes svůj věk byla strašně naivní a na to dojela.

hodnocení

0x

Působili na ní okultní síly od L. Bílé. Ta jí dala nějakého woodo panáčka - a to jí změnilo život samozřejmě naprosto k horšímu. Protože Bartošová nebyla zlá, tak jí to zničilo, kdyby byla zlá, nezničilo by jí to.

Mluví o tom její matka Svatava v knize Má dcera Iveta.

tomaso
No vidite, vyřešeno. Můžeme to tady uzavřít.

hodnocení

0x

Ona to byla taková hodná holka a neměla na šoubyznys povahu. Talentovaná, milá, příjemná, ne taková držka jako Bílá, ale nějakým způsobem k sobě přitahovala lidim kteří jí v konečném důsledku škodili.

etana*

No, v době, kdy byla na špici se o ní v šoubyznysu tradovalo, že je tvrdá, nesmlouvavá, panovačná a že si vždy prosadí, co chce. Svou sestru v podstatě zadupala, nebylo jí cizí citové vydírání. Pak se trhla od Štaidla, protože na toho to neplatilo a chtěla všechno a hned, tím začaly její problémy. Smůlu na partnery tedy měla, ale poradit si od nejbližších nedala. A ten poslední hajzl ji nejspíš plánovitě umučil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]