Nejste přihlášen/a.
Vůbec bych to neřešil. Je věcí majitele/provozovatele zařízení, jak se s tím vypořádá. Vám do toho vlastně nic není a nikdo vás nenutí se v takovém ubytovacím zařízení ubytovat. Vyberte si jiné!
Pokud bych byla majitelkou hotelu či penzionu, mohu sama svobodně rozhodnout, zda zvířata budu akceptovat či ne. Protože jsem velký psomil, psi by mi nevadili. Ale každý člověk je jiný, někdo je třeba nemá rád a ve svém zařízení by je ubytovat nechtěl.
Samozřejmě, neuvažuji o místu v posteli pro pejska. Majitel by si s sebou měl přivézt psí pelíšek. Psy mám moc ráda, ale v hotelu do postele zaručeně ne.
Je tedy na majiteli psa, aby si vybral ubytování, kde mu pejska povolí. Že si za to připlatí, je logické. Dál musí zvážit, jak moc má zvíře vychované, aby pes zachovával čistotu v prostorách hotelu, aby se nerval s ostatními ubytovanými psy, pokud chvíli zůstane sám, neštěkal na celou budovu. Vše je prostě o domluvě, o chování lidí i zvířat.
A přikláním se k názoru, který tady už padl: někdy jsou opravdu ta zvířata vychovanější a čistotnější, než děti, které si často myslí, že všechno mohou. A někteří benevolentní rodiče je v tom ještě utvrzují. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.