Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes to bylo v Praze mohutné . Doufejme, že to bylo posledních 200 žijících komunistů. Zdravím!
Že jsem to rozklikl.... Dvě stovky lidí a hlídají je "desítky policistů". Kdyby jich bylo čtyřicet, tak pět demonstrantů hlídá jeden policajt, to je slušný...
. Kolik poldů tam bylo při nedávné demonstraci na sedmdesát tisíc lidí, čtrnáct tisíc?
Ale dopředu se neví, kolik se jich sejde..pořadatelé vždy přehánějí. Alespoň si policisté odpočali a nenamáhali se.
Ale kdyby dorazila ultrapravice...to by asi nebylo tak klidno.
Njn. Někde jsem četl, že na počet obyvatel máme snad nejpočetnější policejní složky v okolí. Otec byl esenbák, dodnes vzpomínám, jak klidně chodil po Vítkovicích v uniformě sám, respektive se mnou jako děckem. Ruská třída, to byl jeho revír. Dnes by to asi neklaplo... Ale to jsem OT.
Před chvilkou, ve zprávách sdělili, jak hodně málo je policistů, a jak hodně jich letos odejde do civilu, kvůli výsluze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.