Zdravím, Můj bratr se oženil a má dítě v jiném městě městě než já.Jeho tchýně musela na Operaci,tak jsem si vzala v Práci volno a jela jsem k nim (měli roční dítě a bratr chodil do práce).Abych jim pomohla.Jednou tam dorazil od švagrové bratr.Udelala jsem mu Kafe pokecali nic extra, chodil tam potom co druhý den.Kdyz jsem odjížděla doprovodil mě na spoj(domů),ukazoval kde má ve městě Školu,vzal mi Tašku.Rok jsme se neviděli,byla oslava od synovce,dorazil i její bratr.Vubec krom dvou vět jsme se nevšímali.Tehdy jsem si psala pár měsíců s jedním klukem,napsal mi na té Oslavě.Ten její bratr se na mě podíval -dival se celou dobu na ten mobil (cítila jsem jeho pohled až v žaludku) podívala jsem se na něj,uhnul pohledem a naštvaně se díval celou dobu na tu zem než šel domů.Od té doby mě ani nepozdravil.Udelala jsem mu něco?Nic jsem mu neslíbila,Jen jsem se sním bavila.Navic jsem věděla že je 3 roky mladší.
Holka, nesmíš to tak prožívat. Vždyť se vůbec nic nestalo. Hoď domnělý problém za hlavu a už se tím netrap.
katla
Ano neřešila bych to.Kdyby se mě bratr X krát neptal,vy se spolu nebaví te,a proč?Ty jsi mu něco udělala že tě nepozastaví?Tak furt nechápu,co jsem mu měla udělat.
Zdravím. Hoch je zřejmě krapítek sebestředný. Když jste se s ním bavila (při tom hlídání), chápal to jako váš zájem o něj a tedy samozřejmost. Když vás celý rok nekontaktoval, byla to jeho volba, ale když jste se sešli na oslavě, a vy jste si dovolila komunikovat s (zřejmě) jiným klukem, než s ním, silně se to panáčka dotklo. Asi bude ještě i takový nedospělý. Proč by si jinak stěžoval vašemu bratrovi a tím ho vyprovokoval, aby vás přiměl k tomu, že si ho (panáčka sebestředného) budete všímat? On nebude dolézat, ale chce, aby všichni viděli, jak ho naháníte. Bůhví, co komu o vás 2 napovídal... Když dokáže demonstrativně (že si toho váš bratr všimne) nepozdravit, je ještě i nevychovaný. Ať se váš bratr zeptá jeho, proč se chová jako blb. A být vámi, víc to neřeším. Ida
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.