Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenost s polskou SIM a2 mobile a jeho datovými balíčky?

Od: polak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chci využít aktuální nabídku 110 GB na 31 dní na zkoušku od polské SIM a2 mobile. SIM již koupenou mám a je i aktivována, teď už jen zbývá koupit balíček. Je možné, že mi v ČR budou data z této SIM zpomalena či pozastavena?

Děkuji vám za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A2 většinou začaly uplatňovat restrikce až po půl roce. Napřed ti přišla žádost abys vysvětlil proč tvůj pobyt mimo Polsko převažuje nad pobytem v Polsku a když jsi nemohl podat odpověď s potvrzením, že jsi pendler s trvalým pobytem v Polsku a v Čechách pracuješ, tak ti další měsíc už začali uplatňovat příplatky za nadměrné využívání roamingu které stanoví unie. Zajímal jsem se o to přibližně před rokem a pokud vim, nedošlo v přístupu k zákazníkům k žádným změnám.
Já si tenkrát simku koupil ale narazil jsem v žabce na krávu prodavačku co mi odmítla udělat registraci na občanku a než jsem se dokopal k tomu to zkusit přes internet, tak registraci přes net zrušili.

hodnocení

0x
Proč to řešit takhle složitě?
České o2 prodávalo přes datamanie.cz kartu se 100 giga za 3 stovky.
Karta se dá koupit na bazaru nebo to chce sledovat,až bude další akce.
10 GB
Rozmowy,
SMS-y i MMS-y
BEZ LIMITU
19,90 zł
Třeba proto, že těch 100Giga dostane na první měsíc k tomuhle balíčku za českou stovku a ještě má volání a SMS zadarmo. Jen nesmí přijímat hovory od známých když se náhodou neodvolá, protoze oni by to platili jako volání do Polska.
Navic datamania ( jak je jinak skvělá) nefunguje v roamingu, zatímco A2 jede bez omezení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]