Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Píchnuti v hlavě

Od: kokot1 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat.
Udělal jsem pohyb a zezadu na levé straně mě pichalo a hned to přešlo co by to mohlo být?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

3x

A hned s tím běžíte na internet. Možná se vzpříčila anténka.

liska5
14.09.22 19:46

*smich*

liska5
hodnocení

1x

Taky jsem to párkrát zažila. To lískne pod lebkou a pak se rozleje takové teplo do hlavy. Hned si motám krk šátkem, aby se vyhřály a neztuhly ty drobné svalíky kolem krční páteře a nezablokovalo se to. Já to považuji za takový ústřel mezi prvními třemi obratli. Až je klid, tak si promasíruji a protáhnu pomalu a opatrně krční páteř.

Jestli je to teda totéž.

hodnocení

0x

Jako dospívajícímu se mi to stávalo také. Krom značně nepříjemného pocitu bodnutí či prasknutí něčeho, to doprovázel ještě pocit "rozlití" horké tekutiny od místa "bodnutí" do okolí.

Nikdy jsem nezjistil co bylo příčinou. V dospělosti se mi to nestalo nikdy.

hodnocení

0x

To budou tzv. růstové bolesti, ve vašem věku ještě rostete i hlava roste.

id
hodnocení

0x

Znám příčinu. To se vám tam šprajcnul ko.kot 2, bratr vašeho nicku.

hodnocení

0x

Já bych teda znovu natřepal polštář. Tvoje babička to při draní peří flákala a občas tam nějakej ten brk zůstal.

etana*

Já tedy nevím, kolik je kokotovi1 let, ale když budu počítat dvacet jedna (pak už si takový nick nedá ani opravdový koko*), tak jeho babička poslouchala Black Sabbath, Beatles pro ni byli páprdové, chodila v minisukních těsně pod zadek, na platformách, kouřila a pila rum s kolou. Zcela jistě nedrala peří :)

@etana: Tak v tom případě má zřejmě moderní babička schovanou v polštáři výbavičku: Lžičku, zapalovač a stříkačku s jehlou *frajer*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]