Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zla energia v byte, v meste

Od: jajo odpovědí: 9 změna:
Stretli ste sa s tym, ze na niektorych miestach je zla energia, ze niekde sa zije zle a niekde vyzaruje z miesta dobra energia, ludia su kludnejsí, milsí, vidno to uz len prechadzkou cez mesto, pri stretnutiach s ludmi. Alebo v bytoch, ze v niektorom byte je zla energia, je to za ľudí co tam zijú, alebo preco?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, jestli to je "energií", ale mé město je krásný příklad. Přerováka poznám kdekoliv na sto metrů. Nas..ný, vzteklý, protivný... V okolních městech to je relativně vpohodě, tady jsou furt problémy...*smich* I proto svou práci směřuji radši do okolních měst.

Kdybych věřil na to, co tazatel., tak u Přerova to chápu - asi víte o Švédských šancích, že?

Ale z Přerov znám dost dobře jelikož jsem z KM a tudíž znám i spoustu Přerováků, mmch prarodiče ženy žili na Malé Dlážce. Neskutečně fajn lidi.

Asi se pohybujete ve špatné společnosti *smich*

Promone, teď to ještě schytám třeba od Krtka a pár dalších rádců...*smich**mir*. Radši alibisticky prohlásím, že se jistě najdou výjimky.. ( potvrzující pravidlo ). ;)

pb®
hodnocení

2x
Ano. Ač pověrčivá nejsem a na duchy nevěřím, vnímám místa s dobrou či špatnou energií. Mám ráda hrady, ale na Čechtickémn hradu se mi vyloženě nelíbilo a necítila jsem se tam dobře. Taky se necítím dobře v bytech starších žen, zasviněných kdejakou vázičkou, dečkou, umělou kytkou. Mám kamarádku, která bydlí skoro v lese. Ten les je magický, i když tam jdu jen sama na procházku, cítím příliv enegie, klid, sílu. V jiných lesech to zdaleka není takové a do některých vlezu a řeknu si fuj, to je ale hnusný les, tam nejdu.

hodnocení

0x
Vy pod "energiou" chapete nieco ine ako fyzika. Stavim sa, ze tento pojem neviete definovat, cela otazka je teda nezmyselny ducharsky blabol.
fyzyfos

Zvířata běžně vnímají subtilnější záležitosti než lidi. Jak u nich došlo k indoktrinaci duchařinou, když si nemůžou přečíst web Sisyfa?

kolemjdouci
12.09.22 21:25
hodnocení

0x
Ne.

hodnocení

0x

Já mám příhodu kamarádky, kde také šlo o energie, ale spíše lidí. Kamoška má nepříjemnou tchyni a musím dodat, že ta tchyně nemá dobré vztahy ani se svými dvěma dcerami. Když měla ta tchyně 80, tak udělala doma velkou oslavu, všechny pozvala a byla tam taková divná atmosféra, prostě všichni si hráli, jakože jsou v pohodě a veselí a byla to přetvářka, protože normálně se ti lidi nevidí dlouhou dobu a nemjí si co říct. Prý např. ty dvě dcery se smály jak blázni a přitom i já sama jsem viděla, že se jednou potkaly ve městě a jedna dělala, že druhou nevidí. No, proč to píšu. Kamoška, jak tam seděla, tak najednou jí začalo být divně, motala se jí hlava, skoro nic nepila a měla taková pocit, že musí jít pryč. Omluvila se, nechala se zavést domů a pořád jí bylo blbě. No, doma pak hrozně zvracela, ale jak to ze sebe dostala, tak najednou všechno fajn. Doteď si myslí, že jí bylo blbě z té přetvářky. Už tam na oslavu nechodí a tchyni je to divné.

sametka
hodnocení

0x

Když byl náš synek malý (asi 3 roky), přestěhovali jsme se do zrekonstruovaného rodinného domu a jemu umístili postýlku do dětského pokoje ( i jeho staršímu bráchovi), hned vedle ložnice. Nechtěl v ní spát , vyskakoval z ní a utíkal z ní k nám do ložnice, kde hned usnul. Navíc měl stále zvýšnou teplotu. Druhý synek s postýlkou o pár desítek cm byl bez problémů. Bylo nám to divné, protože před tím spával už samostatně a hned usínal. Sehnali jsme si proutkaře a ten nám "proměřil" pokojíček. Prý stojí postýlka na čtyřnásobném křížení geopatogenních zón a ať zkusíme dát na to místo rádio. Ač rádio hrálo po celé ploše pokojíčku, v místě postýlky nehrálo. Tak jsme přesunuli postýlku jinam a vše se vyřešilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]