Nejste přihlášen/a.
Nevím, jestli to je "energií", ale mé město je krásný příklad. Přerováka poznám kdekoliv na sto metrů. Nas..ný, vzteklý, protivný... V okolních městech to je relativně vpohodě, tady jsou furt problémy... I proto svou práci směřuji radši do okolních měst.
Kdybych věřil na to, co tazatel., tak u Přerova to chápu - asi víte o Švédských šancích, že?
Ale z Přerov znám dost dobře jelikož jsem z KM a tudíž znám i spoustu Přerováků, mmch prarodiče ženy žili na Malé Dlážce. Neskutečně fajn lidi.
Asi se pohybujete ve špatné společnosti
Já mám příhodu kamarádky, kde také šlo o energie, ale spíše lidí. Kamoška má nepříjemnou tchyni a musím dodat, že ta tchyně nemá dobré vztahy ani se svými dvěma dcerami. Když měla ta tchyně 80, tak udělala doma velkou oslavu, všechny pozvala a byla tam taková divná atmosféra, prostě všichni si hráli, jakože jsou v pohodě a veselí a byla to přetvářka, protože normálně se ti lidi nevidí dlouhou dobu a nemjí si co říct. Prý např. ty dvě dcery se smály jak blázni a přitom i já sama jsem viděla, že se jednou potkaly ve městě a jedna dělala, že druhou nevidí. No, proč to píšu. Kamoška, jak tam seděla, tak najednou jí začalo být divně, motala se jí hlava, skoro nic nepila a měla taková pocit, že musí jít pryč. Omluvila se, nechala se zavést domů a pořád jí bylo blbě. No, doma pak hrozně zvracela, ale jak to ze sebe dostala, tak najednou všechno fajn. Doteď si myslí, že jí bylo blbě z té přetvářky. Už tam na oslavu nechodí a tchyni je to divné.
Když byl náš synek malý (asi 3 roky), přestěhovali jsme se do zrekonstruovaného rodinného domu a jemu umístili postýlku do dětského pokoje ( i jeho staršímu bráchovi), hned vedle ložnice. Nechtěl v ní spát , vyskakoval z ní a utíkal z ní k nám do ložnice, kde hned usnul. Navíc měl stále zvýšnou teplotu. Druhý synek s postýlkou o pár desítek cm byl bez problémů. Bylo nám to divné, protože před tím spával už samostatně a hned usínal. Sehnali jsme si proutkaře a ten nám "proměřil" pokojíček. Prý stojí postýlka na čtyřnásobném křížení geopatogenních zón a ať zkusíme dát na to místo rádio. Ač rádio hrálo po celé ploše pokojíčku, v místě postýlky nehrálo. Tak jsme přesunuli postýlku jinam a vše se vyřešilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.