Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lidé mi tipují o 10 let více

Od: christin odpovědí: 18 změna:
Ahoj, přátelé, poraďte mi co dělám blbě... Je mi 23 let, jsem přírodní sportovní energická a bláznivá holka do nepohody. Celý život jsem spíš do klucicich aktivit, bojové sporty, auta, adrenalin. Nejsem ale babochlap, naopak vypadám jako holka, dokážu se chovat jako dáma a starám se o sebe-nelicim se, protože to neumím a zcela upřímně si myslím že ani nepotřebuju, takže v mém vybavení lze najít jen řasenku. Chodím na kosmetiku, pedikúru, masáže, neprehanim to, ale žádná smudla určitě nejsem. Postavu mám vysportovanou, věčně úsměv od ucha k uchu. Téměř při každém navázání kontaktu s mužem kdy dojde na můj věk, mi tipují přes 30! (ženy 30+ jsou bohyně, vzhlizim k nim, ale víte jak... udivuje mě to, sem tam i lehce urazi/zklame). Snažím se z toho buď vykroutit a nebo kyvnout že mi těch 30+ opravdu je. Co dělám špatně? Mám to brát jako lichotku, že jsem třeba rozumem vyspělejší?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Znám minimálně tři ženy v mém okolí, které ve dvaceti vypadaly na třicet, ale v padesáti stále vypadají na třicet. Přijde mi, že po celý život vypadají stále stejně. Každý to máme jinak.

raton*
hodnocení

2x

Může to být víc věcí. U mladých lidí se velmi těžko určuje věk. Mě třeba tipují o 20 let víc, takže si z toho nic nedělej.

Pokud mluvíš inteligentně a nezapadáš to "stereotypu" dvacetileté naivní holky, tak to určitě má vliv. pokud jsi vysoká a oblíkáš se víc dospěle/vyspěle, určitě to má vliv :D

Mohla by jsi sem dát fotku, abych mohl posoudit, ale chápu, pokud se ti to nebude chtít.

Každopádně si z toho nic nedělej, lepší, než aby ti tipovali 12 ne? Alespoň ti prodaji pivo bez občanky

christin
hodnocení

Řekla bych že to mám v hlavě srovnane a víc co od života chci. Možná to bude tím... Jak jsem psala.. Nejsem typická mladá nevybourena holka... Samozřejmě anonymně, to určitě chápete :)
Jinak co se oblečení týče, jdu s dobou, žádný módní výstřelky, ale tak nějak moderně... Asi si z toho vážně dělám zbytečný vrásky... Dekuju vám :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, Váš rozum nelze takto prověřit, tak to bude asi dáno fyzickým zjevem a "řečí těla". Berte to třeba tak, že působíte inteligentně, vybouřeně a seriozně. Ostatně, herečka Holubová někde říkala, že je od patnácti pořád stejná, resp. takto vypadala už v patnácti. A to Vy jste na tom určitě lépe. Zdravím!

hodnocení

2x

Myslím si, že to je výrazem v obličeji, řečí těla i tím jak se vyjadřujete. Prostě celkově. A dovedlo mě to teď k otázce co je horší. Zda mladou tipovat na starší nebo naopak.

Máme teď v práci mnoho brigádníků. A někteří z nich automaticky tykačka. S jedním z nich, klukem 23 let, jsem se dala do hovoru, nějak se to stočilo i na věk a říkala jsem mu, že bych mohla být jeho maminka. Smál se, že tak maximálně v Africe. Když jsem mu řekla kolik mi je, tak nevěřil. Prý mi tipoval tak 35-36 let. Je mi 50.

Setkala jsem se s tím již mnohokrát, že mi lidé tipují míň. Pokud se chovají v normě, tak mi to nevadí, ale takoví ti žoviální třicátníci mě iritují.

Být vámi, tak si s tím raději hlavu nelámu. Pokud se to budete snažit ovlivnit, tak už nebudete sama sebou. Lze jen doufat, že třeba i ve čtyřiceti budete působit pořád jako třicítka.

smode2
hodnocení

0x
Řekl bych že je to i dost tím co nosíš za oblečky :) jako lichotku bych to nebral (spíš naopak), nicméně ti co tipují více to patrně nemyslí špatně. Takže netřeba řešit. Jestli skutečně vypadáš na víc - bez fotky těžko soudit :)

koralina
hodnocení

0x
Ahoj, nejspíš bych to brala jako lichotku. Může to být i tím, že se tolik nelíčíš.. Holky ve tvém věku se totiž líčí za mě až moc.. Ale bohužel je taková doba, frčí být zmalovana, upravená botoxem a kdo ví čím vším ještě. Ale, za mě zůstaň přirozená a až ti zase někdo typne víc, než ti je, tak se třeba rovnou zeptej, proč typuje tolik :)

Nejlepší jsou ty smetáky místo řas, které je škrábou na čele.

sametka

A zvýrazněné tmavé obočí jak Marfuša.

hodnocení

0x
Ahoj, to ti asi bez fotky neporadíme. Nejvíc ti řeknou ti lidé, co tě otipují v reálném čase. Jednoduše se jich zeptej, proč ti tipují tolik let a uvidíš, co z nich vypadne.

hodnocení

0x

S tím nic nenaděláš. Prostě jsi přírodní a když to budeš chtít nějak změnit, bude to vypadat ještě hůř, no...

hodnocení

0x
Fotku please.
meta
10.09.22 07:54
Lidé mi tipují o 10 let více
vernon
Tipuji třicet:)

JJ. Třicátnice jak vyšitá. *1930 *smich*

vernon
hodnocení

0x
Mně taky. Vypadám na padesát a přitom jsem ještě čtyřicátník jak lusk :-D

sametka
hodnocení

0x

Mně vždy lidi tipovali míň, ale i to se stávalo mé matce. Jak jsi na tom ty a tví pokrevní příbuzní např. máma či ségra?

lee*
hodnocení

0x
Mně zas každý tipuje o 8-10 let míň. Třeba v práci je to trochu nevýhoda, protože se hůř buduje autorita. Stejně tak při různých jednáních třeba v bance atp mě každý má za smrada po škole. Jo a taky po mně ještě občas chtějí občanku v Lidlu, když kupuju alkohol (mají chtít u lidí do 25 let) - letos mi bylo 35 :-D
Je to těžký. Kde je nějaký měřítko, jak má člověk vypadat ve 30? Je někde fotka prototypu třicítky, abychom se s ní mohly porovnat a říct vypadám starší/mladší?
Hodně sportujete - nemáte třeba hubený obličej? Já mám kulatou tvář a myslím, že to právě dělá ten mladší vzhled, na rozdíl od velmi štíhlých obličejů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]