Nejste přihlášen/a.
Znám minimálně tři ženy v mém okolí, které ve dvaceti vypadaly na třicet, ale v padesáti stále vypadají na třicet. Přijde mi, že po celý život vypadají stále stejně. Každý to máme jinak.
Může to být víc věcí. U mladých lidí se velmi těžko určuje věk. Mě třeba tipují o 20 let víc, takže si z toho nic nedělej.
Pokud mluvíš inteligentně a nezapadáš to "stereotypu" dvacetileté naivní holky, tak to určitě má vliv. pokud jsi vysoká a oblíkáš se víc dospěle/vyspěle, určitě to má vliv :D
Mohla by jsi sem dát fotku, abych mohl posoudit, ale chápu, pokud se ti to nebude chtít.
Každopádně si z toho nic nedělej, lepší, než aby ti tipovali 12 ne? Alespoň ti prodaji pivo bez občanky
Dobrý den, Váš rozum nelze takto prověřit, tak to bude asi dáno fyzickým zjevem a "řečí těla". Berte to třeba tak, že působíte inteligentně, vybouřeně a seriozně. Ostatně, herečka Holubová někde říkala, že je od patnácti pořád stejná, resp. takto vypadala už v patnácti. A to Vy jste na tom určitě lépe. Zdravím!
Myslím si, že to je výrazem v obličeji, řečí těla i tím jak se vyjadřujete. Prostě celkově. A dovedlo mě to teď k otázce co je horší. Zda mladou tipovat na starší nebo naopak.
Máme teď v práci mnoho brigádníků. A někteří z nich automaticky tykačka. S jedním z nich, klukem 23 let, jsem se dala do hovoru, nějak se to stočilo i na věk a říkala jsem mu, že bych mohla být jeho maminka. Smál se, že tak maximálně v Africe. Když jsem mu řekla kolik mi je, tak nevěřil. Prý mi tipoval tak 35-36 let. Je mi 50.
Setkala jsem se s tím již mnohokrát, že mi lidé tipují míň. Pokud se chovají v normě, tak mi to nevadí, ale takoví ti žoviální třicátníci mě iritují.
Být vámi, tak si s tím raději hlavu nelámu. Pokud se to budete snažit ovlivnit, tak už nebudete sama sebou. Lze jen doufat, že třeba i ve čtyřiceti budete působit pořád jako třicítka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.