Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
když jsem na venkovní zábavě nebo na diskotéc často řeším jeden problém. Vidím holku, která se mi líbí nebo třeba i kamarádku a chci ji pozvat na panáka/na bar. Stojí ovšem ve skupince s dalšíma holkama. Tak se ptám, je blbé a nezdvořilé když bych z té skupinky vytáhl jenom tu jednu holku a pozval jenom ju?
Mně osobně je to docela blbé, proto když ju vidím v nějaké menší skupince třeba 4-5 holek tak přijdu, pozdravím a pozvu je všechny. Problém je, že to samozřejmě stojí dost peněz, a hlavně si s ní ani sám v klidu nepokecám, když jsou tam všechny. Pokud je to velká skupinka holek, tak tam radši ani nejdu.
Občas mě to mrzí, protože bych si s ní opravdu rád popovídal.
Jaký je váš názor?
Ano je opravdu jiná doba.
Doba kdy chlapec šel za dívkou udělal "pukrle" s uklonem a slovy "smím prosit" už definitivně dávno skončila.
jaroslav2... přesně to mě štve. Dnešní děcka neumí nic. Asi ty princezny čekají na bohaté prince. Umí čumět jen do mobilů a sledovat tiktoky a jiné ptákoviny.
Pro život nula.
Já jsem vycházela z předpokladu, že se jedná o hodně mladé lidi. Ti by se klidně mohli obejít bez panáků, jako záminky k seznámení. Vím, že je jiná doba, ale to nemusí znamenat, že budu radit tak abych radila to co je mi proti srsti.
Je to i jiná generace.
Mě je proti srsti fastfood a rozhodně mladým nebudu radit drahou restauraci, kde se ani nebudou umět oblíknout a hlavně kde se nebudou umět chovat. To není jak sedět u obrubníku s mcdonaldem.
Jiná generace, jiná doba.
Musíš poradit tak, aby to bylo v jejich kůži použitelné .
Mladá generace neumí ani pozdravit a myslíš, že řekne kluk holce v 15ti "smím prosit"?
no ták...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.