Nejste přihlášen/a.
Skoro všechny alimentární /z jídla/ infekce, jako salmonéza, úplavice,.. ale i virozy, jako střevní chřípka. Bacha, i zánět slepého střeva. Dietní chyby většinou nedoprovází teplota.
Vzpomínejte, z čeho to může být. Často u grilování kuřat, u kosti nepropečené, nebo maso dlouho v teple, kde se pomnožily bakterie, nebo nožem od syrového krájené porce na talíř...
Dejte si živočišné uhlí, Endiaron, Smectu ap. černý čaj, rýži a její odvar, banán,rohlíky, mrkev vařenou a její odvar. Pijte dost kvůli dehydrataci.
No, nevím, jak to napsat, ale nemohla jste s něčím vypít nebo sníst něco, kde byla nějaká špína nebo něco podobného z výkalů? Někdy stačí i nedostatečná hygiena. Kdysi jsem měli doma něco podobného. Přijela k nám příbuzná, kterou jsme neviděli 15 let. Šli jsme do lesa a měli jsme společnou láhev na pití a ona měla takový blbý zvyk, že si tu láhev pucovala před napitím dlaní ruky. No, pak druhý den odjela a my, co jsme s ní byli v lese, jsme pak mysleli, že je to naše poslední hodinka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.