Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasátko Pepa - lesbický pár

Od: laduska odpovědí: 19 změna:
Ahoj, co říkáte na to že se teď v nějakém dílů animovaného seriálu prasátko pepa objevil lesbický pár? Já osobně k tomu mám neutrální názor, ale v mě okolí už zazněli i takové názory že to dítěti už nikdy víc nepustí.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x
Strašně pokřivená doba. V reálu mi homo vůbec nevadí, ale cpaní do pohádek, dva mandle si olizující chlapi v reklamě apod - za každou cenu - to mi otvírá kudlu v kapse. Nebo dává někomu smysl, když se dětem hustí,že se dvě maminky měly rády a mají z toho miminko?
jaroslav2
Budeme to dětem tak dlouho cpát do hlavy že si budou myslet že psychické poruchy jsou správné a v pořádku ale co si myslet o rodiči který posadí dítě před TV nebo mu dá mobil a nevěnuje se mu?

Takový rodič třeba pracuje od tmy do tmy.

jaroslav2
Myslím když jsou rodiče doma a mají čas a velmi často to dělají matky aby si mohly jít, zakouřit, pokecat, vypít víno,apod. Ale bylo to mířené na rodiče kteří chtějí děti ale ne je vychovávat

hodnocení

8x

Kdysi dávno, v době, kdy se o homosexuálech mluvilo téměř s rukou na puse, tak jsem byla velmi tolerantní, jelikož jsem tohle odjakživa považovala za něco, co přece nikdo ovlivnit nemůže. Navíc jsem byla přesvědčená, že to ti lidé opravdu lehké v naší společnosti nemají. Jenomže v této době už mi lezou krkem, protože mám pocit, že se z toho stala snad móda, a že každý druhý musí být homosexuál a dává to ostentativně najevo, i když ve skutečnosti možná ani není. Ano, a v pohádce by mi to vadilo. Ono všeho moc škodí. To je to samé jako s černochama. Oni mohou na bělochy kydat špínu a být zlí, ale běda, když nějaký běloch o černochovi řekne, že dotyčný je černý. Tak už je oheň na střeše, a že prý jde o rasismus. *zed*

michalverner
Mnozí by Vám řekli že jste rasistka jelikož jste ve svém komentáři zmínila několikrát barvu pleti. Jste homofób jelikož se zaobíráte orientací a navíc utiskujete a zesměšňujete menšiny jelikož nikde neuvádíte ostatních 350 (?) pohlaví ale pouze homosexuály.Pokud se však opravíte a zmíníte všechna pohlaví stane se z Vás homofòb.

Jsou mi všichni úplně jedno, ale máte pravdu v tom, že by mne klidně někdo za rasistku považovat mohl.

michalverner
Jestli jsou Vám všichni jedno tak to je snad to nejhorší.Budete nařčena z toho,že se nezajímáte o menšiny a tím je ponižujete vůči tradičnímu pojetí pohlaví.Jinak jste opět rasista jelikož se nezajímáte ani o problém rasové diskriminace.Pozor abyste nebyla i "bolševik".

No, tak na tohle už nemám ani já odpověď. Jdu se zastřelit na půdu...:-D

michalverner
No a tím zase bagatelizujete sebevraždy těch co byli nešťastní ze své orientace.
michalverner
Ještě dopíši...v tom,že se semnou bavíte vidím sexuální podtext (zájem o komunikaci je z Vaší strany zřetelný).Tomu se říká harašení či psychické znásilnění a za to by mohla být podmínka.Pokud jste se bavila s více lidmi kteří to vidí podobně tak je to recidiva a viděl bych to na odnětí svobody.

hodnocení

3x
Neměla by to být spíš rubrika " volná diskuze "?!
Mario

kmet
hodnocení

2x

Lesbický páry mi nevadí, rád se na ně podívám i když dětem je tedy taky nepouštím. Zato gay páry mi vadí, nekoukám se na ně ani náhodou, znechucují mě.

09.09.22 08:47
:-D

hodnocení

2x

Takhle malé děti by tomu vystaveny být neměly. Cpou to teď všude. Další 2 zamilované kamarádky: Jurský svět: Křídový kemp.

youtu.be/... Ať si v pubertě vytvoří názor sami, ale cílová skupina pod 10 let? To je šílené.

hodnocení

1x

Každá vnucovaná láska u mě vzbuzuje odpor.

Jak šel čas...k Sovětskému svazu, k buzerantům, k cikánům, k černochům, k Ukrajincům.

Z neutrálního názoru ze mě udělali xenofoba.

makk
hodnocení

1x

Předpokládám, že sex toho páru tam není :), takže malým dětem je to asi jedno jestli to jsou kamarádky nebo registrované partnerky. Každopádně to ale chápu tak, že se nám autoři snaží podsunout, že je normální něco, co normální není. Homosexuály chápu a toleruju, ale ať mi nikdo nevnucuje, že je to normální.

pb®
hodnocení

0x
Pusťte si Prasátko Sléza, je to parodie na Prasátko Pepa a dost sranda.

hodnocení

0x

No tak jsem ten kus zhlédl, 20ti sekundový úsek kdy kluk řekne že žije s mámou a s mámou A ...to je všechno. Vskutku příšerné, 99% dětí se z toho pravděpodobně už nikdy nevzpamatuje.

Wau velké tlusté nic, prostě jen oznámení existence. Ale zas na druhou stranu, zas nějaká extra škoda to nebude když se to děckám pouštět nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]