Dobrý den, nebyla to moje příbuzná, očekával jsem to (dle zpráv během dne) a je mně to líto. Byla sympatická, uměla být i vtipná a za války i statečná. Imperium pláče. God save the Queen.
arisaka
Myslím, že Británie a Evropa pláče. Lidé ze zemí zničených britským kolonialismem na to stejný názor nemají. newsweek.com/...
Tak je to smutná zpráva hlavně pro blízkou rodinu. Mě osobně se to nějak víc netýká. Každý zemřeme a ona se dožila krásného věku v dobré kondici. To jí bylo požehnáním a poměrně rychlý skon též. Pro mě je tragédie smrt dítěte, násilná úmrtí... Ale zemřít v 96 je přirozené, byť pro blízké smutné
Královna byla noblesní, opravdová dáma, uměla se chovat a vystupovat před lidmi. Hrozně se mi líbila a fandila jsem jí. Byla příjemná, byla vtipná, i když i jí život přinesl různé překážky.
V těch jejích kloboucích, které připomínaly /promiňte mi/ prádelní hrnec, byla vždycky krásná a neodolatelná. Nedovedu si představit žádnou jinou ženu, které by slušely tak moc , jako jí. A uměla je nosit s noblesou. Čest její památce. Jaga.
Bylo mi divně a smutno. Ale dožila se krásného věku, a měla výjimečný osud. A navíc zemřela v poklidu a na stáří. Co víc si přát. Já jsem přesvědčená, že ta duha byla ona. Celý život se strojila do duhových barev a tak se rozloučila se světem a s lidmi tím, že se jim naposledy zjevila jako ta majestátní duha na obloze. To by i logicky odpovídalo té její povaze. Já ale věřím, že smrtí to nekončí, tak proto si tohle myslím.
Byla královnou,její život byl tímto závazkem dost svázaný žít podle protokolu není asi o velké radosti. Byla to silná osobnost, pracovitý,věřící člověk. Ať je vám země lehká, královno Alžběto !
Jsem velmi vděčný, že si tu neuvěřitelně důstojnou a dojemnou akci, jakou pohřeb britské královny je, můžeme užít bez sebemenší obavy, že by na sebe někdo z hostů strhával pozornost tím, že mu bude bimbat hlava, nebo si bude utírat nos dlaní. Díky za to důstojné zastoupení ČR.
No zaplakala jsem. Najednou nějak moc dobrých lidí odchází...
kveta1
Je to tak. Navíc od chvíle, kdy zemřel Karel Gott, směřuje neochvějně celý svět do pr*ele. Zdá se mi, že velkým benefitem je stáří, mladým není co závidět.
@mario Bohužel internet lidem poskytuje iluzi anonymity, tak se občas projevuje jejich opravdový charakter, za který by se jinak na veřejnosti styděli. Lidí je stále více a komunikace stále snazší, je tedy logické, že různí bezmozkové, primitivové a duševní mrzáci, jsou více a více viditelní.
tomaso
Občas je černý humor tak černý, že by mohl sbírat bavlnu... Takový je život, neberte ho tak vážně, o takové pseudomoralisty nikdo nestojí.
Zajímavé jak je tato globalistická paní u nás nesmírně populární i tak si ale myslím, že na to nemalé procento lidí řekne to co Pražák o Brneli: nic.
jarekparek
" Jsem ráda, že dnes mohu být na Moravě. Přeji vám rozkvět a úspěšnou budoucnost,"zdravila při své návštěvě Brna v roce 1996 královna Alžběta. Mohla asi víc přát, aji tak je mě líto její smrti, ale takový je ževot.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.