Nejste přihlášen/a.
Zdravim, casto se na zpravodajskych webech pise, ze se na telegramu objevuji necenzurovana videa z valky mezi Ukrajinou a Ruskou. Mate prosim tipy na konkretni kanaly, ktere jsou na toto tema nejlepsi? Dekuji.
Desinformace mě nezajímají a pravdu nám neukážou, takže je mi celá ukrajinská "válka" ukradená, jenom mi vadí, že to kvůli naší vládě odnášíme my víc, než Ukrajinci.
Když mají "vlastenci" a demonstranti peníze na to, aby podvodníkovi s 27 exekucemi poslali přes půl milionu, tak na tom zase tak špatně nejsme
Tak není to ruSSký telegram, ale twitter - twitter.com/...
Borec tam dává v češtině videa, jak mastí Ukrajina ruSSáka
A dojemná jsou ta videa, jak osvobození Ukrajinci děkují, že mají tam zas "svoje"
z Twitteru:
" Dnes je v russácku Den tankistů. Všimněte si člena posádky tohoto stroje, který se po explozi nejprve úplně pokusí vymanit ze zemské přitažlivosti a když se mu to nepodaří (letí fakt dlouho), přistane na střeše sousedního domu. Všechno nejlepší, jen tak dál!"
To měli málem ruSSáci nového kosmonauta, ten letěl vzduchem 25 sekund. A je po okupantovi.
Tady se můžeš mrknout na russácké opice t.me/... nebo t.me/...
Profily russáckých hnojometů: t.me/... a tady: t.me/...
Meduza - v russku cenzorem zakázaná: t.me/...
Kdo se chce občas zasmát, může si přeložit Medveděva: t.me/...
Pěkný přehled i zde: t.me/...
Samozřejmě co z toho je dezinformace si musíš pohlídat sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.