Nejste přihlášen/a.
Proč jsi z diskuze vyřadil pány? Stejně se tu nacpu. První a třetí fotka - hezkej...mobil.. Neumíš se prodat, působíš na mě dojmem šamponka, proto po tobě jdou mladý žáby. Třetí fotka - uzoučká ramínka, tenké ručičky, ale dlaně jako lopaty. Tu úplou mikynu zahoď. Neuraž se, měl jsem stejnej problém, ramena jako uzenáč a postavu jako buchenwaldský mazák. Zkus cvičit, zamakat na těch ramenou a rukách. A nevím jak teď, ale za mé lovecké sezóny platilo, že ženské rády tak trochu grázly, u hodných kluků se jen vyplakaly...
. Já je vždy nějak ukecal...
Aho, jsi takový normální mladý kluk, jakých je 99 ze sta. Nepřitahuješ mě, ale to je dáno tím, že jsem v důchodovém věku a na zajíčky neletím. Pokud bys mi ale v autobuse uvolnil místo či pomohl s těžkou taškou, ráda Tě pochválím a poděkuji.
Jinak si uvědom, že:
1/ nikdo by nikomu neměl nikdy říkat, že je ošklivý. Ošklivost je relativní pojem a ošklivý snad není vůbec nikdo. To se opravdu nedělá. Říkat někomu, že je ošklivý je nechutné. A ten, co to říká, je možná hezký, ale hloupý až blbý.
2/ i lidé, kteří nedokáží upoutat svým vzhledem na první pohled, mají v sobě něco pěkného. Poznala jsem to. Začala jsem se bavit s někým nenápadným, třeba i na pohled tuctovým a překvapil mě jeho rozhled a jeho názory. Krása není všechno, v každém člověku bys měl hledat něco víc, než pěkný obličejík. Jaga.
Jinak není nikde psáno, že v 18 letech musíš mít dívku. Klidně čekej, času máš zatím víc než dost.
Ve vzhledu to neni, je spousta řádově ošklivějších a zájem o ně je.
Ale např. z fotky je okamžitě poznat že neumíš fotit, jen čumíš do mobilu a ani nevidíš že nefotíš sebe ale mobil
Takový pohublý nagelovaný manekýn s mizerným držením těla.. Chtělo by to zamakat, nejlíp nějaký všestranný sport, pak za rok budeš vypadat o dost líp.
A ošklivý nejsi, to je jen tvoje představa. Moc čumíš do zrcadla a hledáš co je jakože ošklivý. Spíš hledej co je hezký.
Moc úzkostlivě se pozoruješ! U holek uspěje pohodovej, milej, pozornej se smyslem pro humor, který má nějaké hobby. Ideálně sport by Ti prospěl. Přišel bys na jiné myšlenky, než na starosti o svoji krásu a ještě by sis vybudoval trochu tělo. A ty, co Tě kritizují,. musíš umět vtipně odpálkovat. Třeba i ze sebe si udělat srandu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.