Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceny v e-shopu

Od: novak1* odpovědí: 5 změna:

V eshopech jsou velké rozdíly v cenách , nekde až o tretinu. Oplatí se nakupovat v levném eshopu?

Proč tam nenakupují všichni , když je tam nejnižší cena? Nebude v tom nejaký háček?

doplněno 07.09.22 12:31:

Vyberu si nejaký kvalitný spotrebič , napr. ohrívač ,na Heuréka a tam jsou udány ruzne eshopy kde to lze koupit . Nejlevnejší to prodávají od 100eur a nejdrahší za 145eur. To je dost velké rozpetí. Mužou z toho mít zisk , ty nejlevnejší?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Je nutné vybirat kvalitni eshop.Ne treba Magnet, levny neni a jsounto smejdy

hodnocení

4x

Vyplati. Zadne hacky nejsou. V dobe Heureky lze snadno overit spolehlivost.

novak1*
hodnocení

Na Heuréka , jsou rozdílne eshopy v cene , dost hodne. Recenze má dobré . U jednoho výrobku jsou velké rozdíly.

liska5
hodnocení

3x

Mně připadá ono zboží na e-shopech většinou mizernější kvality. Nedávno jsem vracela boty z e-shopu docela známé značky. Padly mi, ale barevný odstín, oproti obrázku, byl jiný a i to provedení bylo jaksi lacinější. Včera jsem byla v jejich kamenném obchodě, ale tam jsou jiné vzory. To, co bylo na jejich e-shopu, to tam nebylo. Navíc je protivné to vracení, což je u mne tak každé druhé. A ne všude to je zdarma. Už od e-shopů upouštím. To se raději vypravím do civilizace.

asd1
hodnocení

2x

Jasně že zisk má i ten nejlevnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]