Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeka dítě s milenkou

Od: sofie* odpovědí: 22 změna:
Zdravím, zajímalo by mě či byste zůstali s manželem za předpokladu že čeká dítě se svou ex milenkou? Je tady třeba někdo co to tak ma?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Napřed bych si ověřil předpoklad, zda to milenčino dítě je opravdu dítětem i vašeho manžela.

hodnocení

3x

@sofie - milenku měl jen na sex což mi nevadilo. Jelikož máme otevřenější vztah, ale to dítě mi vadí dost.
Konkrétně vám teď vadí co? Že vy spolu děti nemáte? Že manžel bude (nucen) přesouvat část zdrojů jinam? Že by mohlo být hůř, když "ex milenka mu neda pokoj"? Ale jestli zůstat nebo ne, to je čistě na vás - v tom vám neporadí nikdo, bohužel. Dokonce ani ti, kteří vás znají. Co chcete vy?

Manžel s tim nechce mít nic společného
To bohužel mít bude, jestli je dítě skutečně jeho - nejméně na 18 let.

sofie*
hodnocení

Ano vadí mi že mi spolu dítě nemáme, přemýšlela jsem už i nad tím že bysme si kvůli této situaci přeci jen nepořídili dítě. Ale zatím to jsou jen takové občanské myšlenky. A samozřejmě mi vadí že by se manžel musel o dítě taky nějak starat jak finančně ale i časově. Ale zas prostě nejsem mrcha abych mu v tom nějak bránila. Ale manžel se asi bojí že nám to vztah pokazí

Co se dá na vašem zvráceném vztahu pokazit, to nechápu.

Když mužíček dítě udělal, tak se bude muset pěkně starat.

sofie*
hodnocení

Tak ono je celkem rozdíl když si jdete někam jen zašuk&t. Když se ale musíte jakkoliv starat o dítě je to samozřejmě mnohem složitější a zabere to víc času

hodnocení

3x

@sofie - že bysme si kvůli této situaci přeci jen nepořídili dítě
NE, NE a ještě jednou NE! Vztah se dítětem nenapravuje. Jedno už má po*** život, nechtějte to samé provést dalšímu.

sofie*
hodnocení

Můžete mi prosím vysvětlit jak by naše budoucí dítě trpělo? Naopak si myslím že bysme byli skvělí rodiče.
Ps nezapomeňte prosím napsat nějaký hate komentář. I když o nás víte úplný ho&no. Teda jen to že si rádi užíváme sexuální život všude kde se da.

Váš sexuální život je mi ukradený - ale fascinuje mě váš optimizmus :-D

sofie*
hodnocení

Děkuji. Věřím že kdybyste mě znala osobně fasnicovalo by vás na mě víc věcí.

Ouvej ouvej, Sofie, touto poslední poznámkou jste, myslím, ztratila zájem velké části rádců se nad Vaším problémen i jen zamýšlet. Natož radit.

Přesně můj názor. Sice jsem tomu moc nevěřila hned na začátku, ale teď už nevěřím vůbec. Tady se někdo chce jenom vybavovat, vymýšlí si, a ještě je ke všemu nedůtklivý. ;) Ale to tak u těchto lidí bývá.

hodnocení

2x

To záleží na okolnostech, např. kdybychom se s manželem starali o tři nezletilá dítka, pak by bylo asi dost náročné žít sama. Jestliže manžel upřednostňuje těhotnou milenku a vám se tímto svým chováním tak odcizil, že ho už nechcete ani vidět a už vůbec nechcete s ním bydlet a třeba děti nemáte, tak proč byste s ním zůstávala.

ltz
hodnocení

2x
Jestli je dítě jeho, tak se bude muset na jeho výchově podílet finančně, jestli se vám to líbí nebo ne. Když oba dva žijete tento způsob zivota, užíváte si každý jinde a hlavně vám to nevadí, i když je to riziko, tak musíte počítat i s tím, že můžete na svět přivést i nemanželské dítě. A už se stalo.

break
hodnocení

2x
Vy dva jste se hledali , až jste se našli...

sofie*
hodnocení

Děti spolu nemáme ani v dohledu neplánujeme,milenku měl jen na sex což mi nevadilo. Jelikož máme otevřenější vztah, ale to dítě mi vadí dost. Manžel s tim nechce mít nic společného, já jsem mu říkala ať si to ještě rozmyslí. Přeci jen je to jeho dítě, navíc to stejně bude muset řešit. Jelikož teď už ex milenka mu neda pokoj

Manžel má milenku na sex a vám to nevadí. Ted jí upíchl dítě a on nechce mít s tím dítětem nic společného. Obě tyto informace jsem nějak nepobrala, ale možná je chyba v mojí hlavě.*sok*

sofie*
hodnocení

Máme volnější vztah, takže ani jednomu z nás nevadí když si užíváme i jinde. Dítě mi dost vadí, ale zas nejsem takova mrcha abych manželovi zakazala aby se nějak nepodílel na jeho výchově. Jenže sam manžel prostě o tom dítěti nechce ani slyšet

hodnocení

0x
"přemýšlela jsem už i nad tím že bysme si kvůli této situaci přeci jen nepořídili dítě." - cože? A do budoucna to bude jak? Minimálně jedna z vás dvou bude samoživitelka? Další chuděra s nataženou rukou? Jestli jste měli volnější vztah, dobře, váš boj. Ale řekl byh, že dítě vše změnilo, ne? Jestli chcete, pokračujte, ale prosím bez dalšího těhotenství. Byla byste ten důvod, proč nesnáším chudinky samoživitelky...

sofie*
hodnocení

Dítě změní maximálně jen to že se mu bude manžel muset věnovat a přispívat finančně. My dva si budeme žít tak jako doposud. A opravdu žádné dítě ať už naše nebo "cizí" nás nezmění
molly
@sofie Dítě by nic nezměnilo - tomu věříte? Dítě změní všechno. A pokud zrovna u vašeho partnera ne, tak bych se silně zamýšlela nad tím, co to máte za partnera. Ano, dítě nemusí nutně vzniknout ve vztahu, ale pokud s rodičem jeho dítě nic nedělá, je to bezcitná zrůda
sofie*
hodnocení

Pokud si podíváte i na jiné mé odpovědi, tak uvidíte že jsem napsala že dítě je opravdu náročné a že pokud manžel přeci jen změní svoje rozhodnutí bude se mu muset věnovat jak časově tak i finančně. Ale jeho a ani mě opravdu žádné dítě nezmění, ono to tady jde. Chápete? Manžel si bude chtít užívat sex všude kde se dá i nadále. Jako jo asi ne tak moc jako teď, ale určitě d tím jen tak neskončí. Vemte si že máte takový úplný normální koníček jako třeba fotbal. Narodí se vám dítě, tak to přeci neznamená že s tím skončíte ne? Maximálně ho na nějakou dobu omezite

santa
hodnocení

0x
A co rozchod.to Vás nenapadlo.
Chlapů je všude dost.Říkáte ,že děti nemáte tak v čem je problém.hmotné statky se dají prodat.Tímhle si koplikujete život.
Aby se pak neutrhl a neodešel k "milence" s dítětem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]