Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řemeslník má peníze ale nedodělal

Od: problem odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

dělám rekonstrukci a jeden kamrád z fotbalu, řemeslník, mě tak poslouchal a nabídl se, že přes zimu, kdy nedělá, mi shodí eternit a udělá komplet střechu (da folii, nalatuje, atd. položi plechy, uděla okapy, svody)... s tím, že za to chtěl 50.000 za praci a já zaplatím material.

Behem toho mě ještě ukecal, že mi udělá SDK + vatu v patre za 45.000

To vše proběhlo v únoru, no je září a teprve jsme položili poslední plech na střese a v patře nemá ani z půlky hotovo.

Už toho mám dost a nevím, co dělat? Policajty? On mi porad slibuje, ze prijde a pak nebere telefon... Rozbít hubu mu nemůžu ...

Vše máme na messengeru, za co chce penize, kolik chce poslat na ucet atd., takže spolu máme dohodu ...

díky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Však asi cajk, ne? V únoru měl dělat přes zimu, to už bylo téměř jaro, takže tuto zimu, ne? Má předstih... Radu nemám, s řemeslníky to je teď těžké. PČR asi efektivně nepomůže, totéž úřady, max mu tak znepříjemníte život, ale prachy budou v trapu. Dobré je, že o něm píšete jako o kamarádovi...*smich*

asd1
hodnocení

0x

Buď to doděláš sám nebo seženeš řemeslníka kterej to udělá. Tenhle evidentně moc rychlej neni a těžko si na něm něco vezmeš.

mmch. i kdyby už neudělal nic, tak 95k za střechu a skoro půlku patra je i tak dobrá cena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]