Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už tu žijí tygři Na Slovensku v lese byl tygr Jak se chránit?

Od: guma odpovědí: 14 změna:

Už tu žijí tygři. Na Slovensku v lese byl viděn tygr uprchlík z Ukrajiny. Jak se chránit?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Proč se ptáte? Na to už jsou dávno noty. Je to uprchlík a z Ukrajiny, takže poskytnout ubytování, stravu, zdravotní (u něj tedy veterinární) péči, zdarma MHD a asi i něco dalšího. A doufat, že se časem bude chtít vrátit...*smich*

hodnocení

4x

@guma - Jak se chránit?

Myslím, že vám bude stačit, když nevystrčíte nos z domu - klíče od bytu asi nemá *smich*

hodnocení

0x

Nažijí tu, jen utekl z cirkusu. Zítra ho převážejí zpět.

007cz
Tygr banderovec :)

No to slůvko mi tu chybělo - jen jsem ho čekal od jiného týpka ... *smich*

hodnocení

0x

Jak se chránit? Nejezdit na východní Slovensko.

Nejhorší je smrt z vyděšení.

hodnocení

0x

Důkladnou ochranu Vám poskytne jedině důkladné vozidlo - něco jako toto

auto.bazos.cz/...

S tím jsem jezdil na vojně,asi si ho koupím

liska5
hodnocení

0x

Zachytila ho fotopast. Ještě mladej je, krásnej. V tom prostoru nemají lidé chodit ven. Je otázka času, kdy ho střelí uspávací dávkou.

hodnocení

0x

Nojo, to je to klobální voteplení ..

ltz
hodnocení

0x
Tygr měl radši prchnout směr Kreml. A někoho tam pořádně prohnat a rafnout aspoň za gatě.
liska5

Konečně názor!

prik

Kup si lístek na vlak a zajeď do Bohnic. Je to podstatně blíž.

hodnocení

0x

No ten tiger ma smolu,že ho zachitila fotopasť. Poľovníci sa už predbiehajú a berú stávky,že kto ho prvý strelí. Africké safari na východe Slovenska. No kto si to nechá újsť? To zase budú prachy do združenia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]